Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Jüri Vips debüteerib 3. septembril IndyCaris

Meeskond Rahal Letterman Lanigan Racing (RLL) teatas täna, et Jüri Vips teeb 3. septembril BitNile.com Portland Grand Prix’l oma NTT IndyCar Series´i debüüdi ja stardib ka 10. septembril toimuval Firestone Grand Prix Monterey võistlusel Laguna Secas.

Vips sõitis Indy autoga esimest korda 12. oktoobril 2022 Sebringis toimund testil ja uuesti Barber Motorsports Parkis 13. märtsil 2023. Samuti on ta hooaja jooksul teinud simulaatoriteste.

Bobby Rahal, Rahal Letterman Lanigan Racingu kaasomanik: “Mul on väga hea meel, et meeskond osaleb Jüriga Portlandi ja Laguna Seca võistlustel. Ilmselgelt oli ta paar aastat tagasi Red Bull Juniori esisõitja ja näitas üles andekust, mida nägime ka kahel meie tiimi testil. Ootame põnevusega, mida ta suudab võistlusnädalavahetusel teha.”

Jüri Vips, Honda nr 30 sõitja Portlandis ja Laguna Secas: “Mul on ülimalt hea meel, et sain võimaluse Rahal Letterman Lanigan Racinguga ja olen väga tänulik Bobbyle, Mike’ile ja kõigile meeskonnaliikmetele. Ma pole terve aasta sõitnud, nii et selle võimaluse ootus on olnud tohutu. Testisime koos 2022. aasta lõpus Sebringis ja tundus, et klappisime hästi. Sain kõigiga läbi ja mulle väga meeldib meeskonnas valitsev õhkkond. Olen ülimalt tänulik, et Bobby annab mulle teise võimaluse. Loodan talle, Mike’ile ja kogu meeskonnale hea tulemuse tuua. Tunnen, et olen neiks võistlusteks valmis, arvan, et rajad sobivad minu kogemuse ja sõidustiiliga ning ka autoga. Olen sel aastal juba meeskonnaga lõimunud, teinud nende heaks simulaatoris tööd, nii et tunnen inimesi ja tunnen end kõigiga väga hästi.“

The post Jüri Vips debüteerib 3. septembril IndyCaris appeared first on Eesti Autospordi Liit.

Generated by Feedzy