Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Aabramsile F-500 EM-ilt neljas koht

Poolas Chodziezis kogunesid Euroopa parimad F-500 piloodid, et selgitada välja selle aasta Euroopa meister. Eestit oli Poola sõitnud esindama alles mõni nädal tagasi klassi F-500 MM-sarja etapi võitnud Erko Aabrams.

Ajasõidust sai Aabrams kolmanda aja, ajasõidu võitis Giuseppe Rossi Itaaliast ja teine oli poolakas Marcin Zielinski.
Esimeses sõidus ei olnud Aabramsil hea start. Sõidust viies koht ja sõiduvõit läks Rossile, teine oli Zielinski ja kolmas’ Chodziezi kohalik piloot Cezary Strumnik.

Teises sõidus tuli Aabramsil katkestamine. Kaldal võeti mootori lahti ja leiti üles viga, mis oli põhjustanud ka esimeses sõidus halva stardi – üks väikene tihend oli läbi lasknud ja rikkus ära kaks sõitu. Jäädi ootama pühapäevaseid kahte starti.

Kolmandas sõidus masin töötas ja Aabrams võttis võidu. Teisena lõpetas Marian Jung Slovakkiast ja kolmas oli Glebas Sobciukas
Leedust. Kolme sõidu kokkuvõttes oli Aabrams sõiduvõiduga tõusnud kolmandale kohale. Võistlust juhtis Rossi, teine oli Zielinski.

Neljandas sõidust aga tuli Aabramsile teine katkestamine ja kokkuvõttes Euroopa meistrivõistlustelt neljas koht. Pronksmedal
kuulus Zielinksile, hõbedale tuli viimase sõidu võitnud Jung ja Euroopa meistriks tuli kaks esimest sõitu võitnud Rossi Itaaliast.

_____________________________
Allikas: Eesti Veemoto Liit – www.veemoto.ee