Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Algas osalejate registreerimine 55. Saaremaa Rally’le

Autoralli Terminal Oil Eesti meistrivõistluste sarja viimane ehk 7. etapp sõidetakse 7. – 8. oktoobril juubelihõngulisel 55. Saaremaa Rally’l. Osalejate registreerimine kestab kuni 26. septembrini kella 21:00ni.

Tänavu oma 55. juubelit tähistavale Saaremaa Rally’le antakse pidulik start reedel, 7. oktoobril 2022 kell 17:30 Kuressaare linna keskväljakult. Võistlustrassi pikkuseks on korraldajad tänavu planeeritud 608,40km, millest lisakatsed moodustavad 133,97km (85% kruus ja 15% asfalt). Kokku tuleb võistlejatel läbida 13 kiiruskatset, millest 3 sõidetakse reedel ja 10 laupäeval.

Saaremaa Rally direkor, Villi Pihl ütles: “Tänavune Saaremaa Rally kannab juba järjekorranumbrit 55 ja see ilmestab hästi, kui oluline on see sündmus nii Saaremaa kui ka rallirahva kogukonna jaoks. Oleme korraldustiimiga teinud juba pikalt ettevalmistusi selleks, et juubelihõnguline võistlus oleks põnev ja meeldejääv nii võistlejatele aga ka kaasaelajatele. Võistlustrassi kokkupanekul lähtusime traditsioonidest, aga oleme taaskord toonud sisse ka uusi lõike, et ka vanadel kaladel ikka pilk terav püsiks ja kõik lihasmälust ei tuleks. Ootame kõiki vanu ja uusi rallisõpru juba oktoobrikuu teisel nädalavahetusel Saaremaale, et pidada maha hooaja köige mönusam ralli ning tähistada juubelit väärikalt.”

Kõigil huvilistel tasub pilk peal hoida Saaremaa Rally veebilehel (www.saaremaarally.eu) ja sotsiaalmeedia kontodel. Juba õige pea hakkab sinna laekuma lisainfot katsete, pääsmete ja muu olulise kohta.

55. Saaremaa Rally on autoralli Terminal Oil Eesti meistrivõistluste sarja 7. etapp (4. etapp klassidele EMV9 ja EMV10 – võistkondlik arvestus), Estonian Junior Challenge 2022 5. etapp ja Lada Cup 2022 7. etapp.

Võistlejate ja meedia eelregistreerimine lõpeb esmaspäeval, 26. septembril kell 21:00.

Ralli dokumendid ja olulise info leiab siit: https://saaremaarally.eu/voistlejale/?contestant_555

Võistlusele registreeruda saab siin: https://saaremaarally.eu/voistlejale/?contestant_1104

Meedia registreerimine toimub siin: https://broneerimine.autosport.ee/akrediteerimine/

The post Algas osalejate registreerimine 55. Saaremaa Rally’le appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy