Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

EAL tehnikakomitee viib läbi turvapuuriehitajate infopäeva

Eesti Autospordi Liidu tehnikakomitee korraldatav infopäev on mõeldud nii algajatele kui juba kogenud turvapuuriehitajatele.

Päeva fookuses on üldised ja uuemad FIA nõuded turvapuuride valmistamiseks, vanemate puuride kaasajastamine, sertifitseerimine ning levinumad vead turvapuuride valmistamisel.

“Reegleid uuendatakse pidevalt. Infopäeva üks eesmärke ongi selguse loomine, et kõik oleks uuema infoga kursis ning saaksid teemast ühtmoodi aru,” rääkis EAL tehnikakomitee liige Martin Toom. “Nii väldime probleeme puuride ehitajate kui ka võistlejate jaoks.”

Infopäeval osalemine on üheks eelduseks loodava „EAL tunnustatud puuriehitaja“ staatuse saamisel, millega EAL kinnitab puuriehitaja vastavat ettevalmistust ja pädevust ning soovitab teda vastavate tööde teostajana.

Mäos 3. juunil toimuvat infopäeva viivad läbi EAL tehnikakomitee liikmed Martin Toom ja Marek Mõistus. Registreeruda saab aadressil tehniline@autosport.ee, osavõtt on tasuline (50 eurot). Täpsem info saadetakse registreerunutele e-posti teel.

The post EAL tehnikakomitee viib läbi turvapuuriehitajate infopäeva appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy