Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eesti Autospordi Liit korraldas võistluste juhtide koolituse

Eesti Autospordi Liidu (EAL) korraldatud koolitusel osalesid võistluse juhid, žürii liikmed ja teised ametnikud.

Koolitajateks olid Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) kõrgeima taseme kohtunik ning FIA suletud teedel toimuvate võistluste komisjoni asepresident Emilia Abel, Rally Estonia võistluse juht ning FIA rallikomisjoni ning ralli maailmameistrivõistluste komisjoni liige Silver Kütt, rohkem kui 30aastase kogemusega autospordikohtunik Juhan Mänd, üle kümne aasta võistluste juhina tegutsenud Gabriel Müürsepp ning EAL juhatuse liige Kuldar Sikk.

„Koolitusele oli kutsutud erinevate alade võistluste juhtimisega aktiivselt tegelevad kohtunikud. Lisaks teadmiste värskendamisele oli eesmärk parandada suhtlust eri alade kohtunike vahel. Meil kõigil on üksteiselt midagi õppida,“ lausus koolituse peakorraldaja Kuldar Sikk.

Koolitusel tutvustati EAL-i uut kohtunike tasemete süsteemi, võistluse juhi ja žüriiliikmete õigusi ning kohustusi, arutati eri võistlustel ette tulnud olukordi ning käitumist kriisiolukordades.

“Niisugused koolitused on olulised mitmes mõttes, üks asi on otsesed teadmised, teine, ja samuti oluline võimalus kohtuda teiste võistluste juhtidega,” rääkis superkrossi karikavõistluste võistluste juht Erko Eriste. “Loodan, et koolitustega jätkatakse ja eelkõige kaasatakse ka madalama astme kohtunikud.“

EAL jätkab koolitustega juba käesoleval nädalal, mil toimub lipukohtunike õppepäev, plaanides on võistluse sekretäride koolitus.

The post Eesti Autospordi Liit korraldas võistluste juhtide koolituse appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy