Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eesti kardisportlased sõitsid Belgias kuue parema sekka

Eesti kardisportlased võistlesid möödunud nädalavahetusel Belgias Beneluxi meistrivõistluste teisel etapil Mariembourgis. Kahe võistluspäeva kokkuvõttes tegi tugevaima tulemuse DD2 klassis võistelnud Ragnar Veerus, kes saavutas viienda koha.

Samuti poodiumitempot näitas Masters-klassis Priit Sei, kes aga seiklusrikka ja kontaktiderohke võistlusnädalavahetuse lõpetas kuuenda kohaga. Käikudega kartide klassi sõitjad omavad ka häid šansse hooaja kokkuvõttes. Veerus hoiab klassis viiendat kohta, kaotades ülitihedas heitluses poodiumikohtadele vaid 9 punkti punktitabeli teisele mehele. Sei hoiab Masters-klassi üldkokkuvõttes neljandat kohta ja teda lahutab poodiumikohast 16 puntki.

Senior-klassis võitlesid Devin Sagadi ja Hugo Arendi. Sagadi, kellele jäi avaetapil finaaliuks avarii pärast suletuks, pääses Mariembourgis finaali ja tõusis ka seal omajagu kohti, lõpptulemuseks 23. positsioon. Hugo Arendi debüteeris Beneluxi meistrivõistlustel ja pärast väga tugevat viiendat kohta kvalifikatsioonis ja seitsmendat kohta eelsõitude järel, lõpetas eestlane 18. kohaga.

Hooaja viimane etapp peetakse oktoobris Genki kardirajal.

_____________________________
Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy