Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eesti sportlased jetispordi MM-i ajasõitudes tublid

Olbias toimuva jetispordi MM-i raames sõideti eilsel võistluspäeval vabatreeningud ja ajasõidud. Koguni kolmes võistlusklassis võeti ajasõidu võit.

Mattias Siimannile tuli ajasõidu võit nii Runabout GP4 klassis kui Runabout GP2 klassis. Runabout GP4 klassi ajasõidus oli Henri Koppas kolmas ja Peep Uibu lõpetas 15. kohal. Runabout GP2 klassis sõitis Valeri Trujevtsev ajasõidus välja 13. aja.

Mattias Reinaas võttis ajasõidu võidu klassis SKI GP2 ja jäi ülinapilt SKI GP3 klassis teiseks. SKI GP2 klassis oli Marlon Tiik üheksas.

Runabout Ladies GP4 klassis sõitis meie naistest parima koha välja Kätriin Nilbe, kes näitas neljandat aega. Annemarie Randla ja Ester Rosin lõpetasid ajasõidu vastavalt 8. ja 9. kohal.

SKI Ladies GP1 klassis Jasmiin Üprausil ajasõit ebaõnnestus. Vabatreeningul parimat aega näidanud Jasmiinil tuli tänu tõrkuvale tehnikale ajasõidust seitsmes koht.

SKI GP1 klassis oli Kerto Kase vabatreeningul 14. kohal ja ajasõidus tuli Kerto oma debüütvõistlusel 15. kohale.

Tänase võistluspäeva esimene start antakse kell 11.00 Eesti aja järgi ja klasside järjestus on järgmine:

1. SKI GP3
2. Runabout GP4
3. Runabout GP4 Ladies
4. SKI GP2
5. Runabout GP2
6. SKI Ladies GP1
7. SKI GP1

Teine sõitude voor algab samas järjestuses kell 16.15
Võistlussõite saab lives jälgida MM-i ametlikul kodulehel https://www.aquabike.net/ ja Facebookis: https://www.facebook.com/Aquabike
Eile küll ajasõitudest live-pildiga ülekannet ei tehtud aga loodame, et põhisõitudest tuleb ikka otseülekanne ka sarnaselt varasematele aastatele.

Photo:© Simon Palfrader

_____________________________

Allikas: Eesti Veemoto Liit – www.veemoto.ee