Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eestlaste rahvusvahelised stardid: rallikross ja drift

Eesti rallikrossisõitjad osalesid Balti meistrivõistluste avaetapil Riias Bikernieki rajal ning Oliver Randalu võistles Drift Mastersi kahel esimesel etapil Austrias.

Kõrgetasemelise Drift Mastersi sarja kaks esimest etappi sõideti Austrias PS Racing Centeris. Randalu jõudis mõlemal etapil kaheksa parema hulka ning on kahe võistluse kokkuvõttes kuuendal kohal. „Mis meil öelda on… see oli hull. Meil oli autoga tavalisest rohkem probleeme, kuid vaatamata sellele õnnestus meil mõlemal etapil TOP8 pääseda,“ kirjutas Randalu Drift Team sotsiaalmeedias. Sarja kaks järgmist etappi sõidetakse Riias 30. juulil ja 1. augustil.

Rallikrossi NEZ Balti meistrivõistluste avaetapp toimus Riias. Eestlastest saavutas parima tulemuse Priit Rebane, kes võitis TouringCar-klassi finaali. Teise kohaga lõpetasid Ruudi Reinumägi klassi Junior 1600 ja Maiko Tamm Supercaris, kolmanda koha saavutas Martin Juga krosskartide klassis Xtreme BRX. Sarja järgmine etapp sõidetakse 25. juulil Kehalas.

Kui Balti meistrivõistluste etapp sõideti pühapäeval, siis laupäeval peeti samas rallikrossi Läti meistrivõistluste etapp. Krosskartide klassis CK650 oli Rait Sööt teine ja Laur Langeproon kolmas. Krosskartide klassis Xtreme sai Andre Kiil kolmanda koha.

_____________________________
Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy