Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eestlaste rahvusvahelised tulemused: klassivõit EM-rallil ning poodiumikoht Itaalia meistrivõistlustel

Nädalavahetusel eestlaste saavutatud kõrgematest kohtadest saab välja tuua Ken Torni / Timo Tanieli klassivõidu ralli EM-etapil ning Ruben Voldi kolmanda koha ringrajasõidu Itaalia meistrivõistlustel.

Autoralli Euroopa meistrivõistluste etapil Itaalias saavutasid Ken Torn / Timo Taniel (Ford Fiesta) võidu klassis ERC Junior, olles ühtlasi selle klassi ainsad finišeerijad. Rally di Roma Capitale võitsid Giandomenico Basso / Lorenzo Granai (Škoda Fabia Rally2 Evo).

Turismiautode Itaalia meistrivõistluste etapil Imolas oli Ruben Volt esimeses sõidus seistmes ja Mattias Vahtel katkestas (mõlemad Honda Civic FK7 H70). Esimese sõidu võitis Kevin Ceccon (Hyundai i30 TCR). Teises sõidus oli Volt kolmas ja Vahtel kuues, võitis Mikel Azcona Troyas (Cupra Leon Competition). Sarja juhib Antti Buri (Hyundai i30 N TCR) 260 punktiga, Volt on 126 punktiga kuues ja Vahtel 81-ga 11. Alla 25aastaste seas on eestlaste kohad vastavalt teine ja kolmas (punktid 253 ja 196). Juhib Eric Brigliadori (Audi RS3) 285 punktiga.

Formula Regionial European Championship by Alpine jätkus Spa-Francorchampsi rajal. Paul Aron oli Michael Belovi võiduga lõppenud esimeses sõidus 18. Teises sõidus oli Aron kaheksas. Võitis Gregoire Saucy, kes on 189 punktiga liider, Aron on kuues 94 punktiga. Punktitabel on mitteametlik, sest ametlikku ei ole esmaspäeva hommikuks avaldatud.

Rallikrossi Euroopa meistrivõistluste avaetapil Barcelonas lõpetas Siim Saluri (Renault Twingo) klassis Euro RX3 11. kohal. Sarja juhib etapivõitja Yury Belevkiy (Audi A1) 30 punktiga, Saluril on 8 punkti.

_____________________________
Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy