Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eestlaste rahvusvahelised tulemused: Mark Dubnitski Prantsusmaal teine, Jüri Vips Hollandis esikümnes

Lisaks varasemalt sündmustele startisid Eesti kardisõitjad Prantsusmaal Le Mansis toimunud kardispordi MM-i raames sõidetud võistlustel ning Jüri Vips võistles FIA F2-sarja etapil Hollandis.

Le Mansis toimunud kardispordi MM-il klassile KZ, peeti ka maailma karikavõistlused klassile KZ2 ning toimus FIA Academy Trophy viimane etapp. Academy Tophyl etapil saavutas Mark Dubnitsiki (registreerija Albert Dubintski) etapil teise koha ning sarja kokkuvõttes oli 39 punktiga viies. Sarja võitis Arthur Dorison (Frank Dorison) 60 punktiga, kes oli parim ka viimasel etapil.

KZ2 maailmakarikal jõudsid eestlasest finaali Markus Kajak ja Siim Leedmaa (mõlemad AIX Racing Team), kohad vastavalt 11. ja 18.

Vormel 2 sarja võistlusel Zandvoorti rajal sai Jüri Vips (Hitech GP) sprindis viienda ja põhisõidus seitsmenda koha, võitjad olid vastavalt Marcus Armstrong (Hitech GP) ja Felipe Drugovich (MP Motorsport). Sarja juhib Drugovich 233 punktiga, Vips on 99-ga kaheksas.

The post Eestlaste rahvusvahelised tulemused: Mark Dubnitski Prantsusmaal teine, Jüri Vips Hollandis esikümnes appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy