Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eestlaste rahvusvahelised tulemused: ringrajasõit, ralli ja kardisport

Nädalavahetusel võistlesid Eesti autosportlased rahvusvahelises konkurentsis ringrajasõidus, rallis ja kardispordis.

Paul Aron (Prema Racing) lõpetas Bahreinis peetud vormel 3 võistlussarja avaetapi sprindi viienda kohaga ja põhisõidus oli 12. Võitjad oli vastavalt Josep Maria Marti (Campos Racing) ja Gabriel Bortoleto (Trident). Sarja juhib Bortoleto 26 punktiga, Aron on kuue punktiga üheksas.

Jyväskylä ümbruses sõidetud autoralli Soome meistrivõistluste kolmandal etapil said Patrick Enok / Rauno Rohtmets (Peugeot 208) klassis SM3 viienda ja Kristjan Kajakas / Ari Tiukkanen (Ford Fiesta Rally3) kaheksanda koha.

Kardispordis WSK Super Masters Seriesi etapil Napolis jõudsid eestlastest finaali Mark Martin Loomets (Gamoto SRL) ja Albert Tamm (Babyrace Driver Academy), kes olid klassi Mini alla 10aastaste sõitjate arvestuses vastavalt 12. ja 35. kohal.

Argoni rajal toimunud kardispordi Valencia regiooni meistrivõistluste avaetapil saavutas Markus Kajak esimeses sõidus 11. koha ja teise võitis. Richard Viigisalu kohad olid vastavalt 25. ja 21. Klassis Senior oli Patrick Sarapuu esimeses sõidus kaheksas ja teises üheksas (kõik KH Racing Team).

The post Eestlaste rahvusvahelised tulemused: ringrajasõit, ralli ja kardisport appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy