Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eestlaste rahvusvahelised tulemused: Vips poodiumil, Aron kaks korda neljas

Nädalavahetusel toimunud rahvusvahelistel võistlustel saavutas Jüri Vips vormel 2-s poodiumikoha ja Paul Aron oli Formula Regionalis kahel korral neljas.

Vips (Hitech GP) oli teine Ungaris toimunud võistluse sprindis ja sai põhisõidus viienda koha, võitsid vastavalt Theo Pourchaire (ART GP) ja Jack Doohan (Virtuosi Racing). Sarja juhib Felipe Drugovich (MP Motorsport) 180 punktiga, Vips on 85-ga kümnes.

Formula Regional European Championship by Alpine sarja osavõistlusel Belgias Spa-Francorchamps´i rajal oli Paul Aron (Prema Racing) mõlemas sõidus neljas. Esimese võitis Dino Beganovic (Prema Racing) ja teise Gabriel Bortoleto (R-ACE GP). Sarja liider on Beganovic 220 punktiga, kolmandal kohal jätkaval Aronil on 176 punkti.

Riias sõidetud Drift Masters GP European Championship sarja etapi võitis Piotr Wiecek. Parima eestlasena jõudis Oliver Randalu 32 parema sekka, kuid sealt edasi ei pääsenud. Wild card sõitjad Ao Vaida, Kristjan Salmre ja Kevin Pesur kvalifikatsioonist edasi ei saanud. Sarja juhib Wiecek 353 punktiga, Randalu on 123 punktiga 12. kohal.

Arvukalt Eesti kardisõitjad osales Soome meistrivõistluste etappidel Lahtis, mitmed neist jõudsid ka poodiumile. Klassis Mini saavutas Meryl Peldes (Aqva Racing) seitsmenda etapi võidu ja kaheksandal oli teine. Samas klassis sai tema klubikaaslane Theodor Toobal seitsmendal etapil kolmanda koha. Klassis OK oli Robin Särg (Gear Racing) kaheksandal etapil kolmas.

The post Eestlaste rahvusvahelised tulemused: Vips poodiumil, Aron kaks korda neljas appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy