Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Homme on viimane päev registreerumaks kaardilugejate koolitusprogrammi

Homme/teisipäeval lõpeb registreerumine kogenud kaardilugejate Martin Järveoja ja Kuldar Siku läbiviidavasse Ralli Tulevikutähe programmi.

Kaardilugejatele suunatud programm ei ole mõeldud päris algajatele, vaid neile, kel on esmased teadmised ja kogemused olemas. Kogemus võib olla ka rahvarallilt.

Kõigi taotluse esitanud kaardilugejate seast valivad Järveoja ja Sikk ning rallisõitjad Gregor Jeets, Egon Kaur, Ken Torn ja Robert Virves välja 12, kes pääsevad 16. detsembril Tehvandi Spordikeskuses toimuvatele katsetele. Seal on kavas legendi kirjutamine ja lugemine, füüsilised katsed ning intervjuud. Testipäeval osalenute seast valib sama tiim välja neli programmis osalejat.

“Julgustan kõiki tingimustele vastavaid kaardilugejaid osalema valikupäeval. Isegi kui te nelja hulka ei mahu, saate Eesti tippsõitjate kõrval legendi koostades ja seda lugedes hindamatu kogemuse,” lausus Sikk. Valitutega viiakse läbi erinevaid koolitusi, mentorprogramme ja teste. Registreeruda saab siin.

Ralli Tulevikutäht on EAL Tulevikutähe programmi kolmas osa, varasemalt on alustanud Rallikrossi Tulevikutäht ja Kardispordi Tulevikutäht.

The post Homme on viimane päev registreerumaks kaardilugejate koolitusprogrammi appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy