Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Jetisportlased tõusid Baltic Cup-il 12. korral pjedestaalile

Leedulaste initsiatiivil korraldati möödunud nädlaavahetusel üle mitmete aastate Leedus Kupiskises Balti Karikavõistlus jetispordis. Eestist oli osalema sõitnud kokku seitse sportlast – SKI klassides võistlesid Mattias Reinaas, Henri Koppas ja Sten Marten Villenthal. Runabout klassides esindasid Eestit – Ester Rosin, Kätriin Nilbe, Henri Koppas, Peep Uibu ja Patric-Luca Uusjärv.

Kolmel päeval toimunud võistlusel oli reedesele õhtule planeeritud slaalom ning laupäeval ja pühapäeval sõideti jettide rajasõidu 3 starti.

Slaalomist võttis osa kaks meie sportlast –  klassis Spark Sport võitis Henri Koppas esikoha ja Patric-Luca Uusjärv oli kolmas.

Puhta laua tegid meie sportlased Runabout GP4 klassis, kus võeti lausa kolmikvõit. Esikoha sõitis välja Henri Koppas, teiseks tuli Kätriin Nilbe ja kolmanda koha võitis Peep Uibu. Patric-Luca Uusjärv lõpetas viiendana.

Runabout Ladies GP4 klassis võtsid kaksikvõidu Kätriin Nilbe ja Ester Rosin.

SKI klassides ei jätnud Eesti noored võidusõitjad väga palju karikaid teistele:

SKI GP1 klassis võitis esikoha Mattias Reinaas, teise koha sõitis välja Henri Koppas ja kolmandaks tuli Sten Marten Villenthal.

Mattias Reinaas võttis veel esikohad SKI GP3 ja SKI GP2 klassis. Sten Marten Villenthal tuli SKI GP2 klassis teiseks ja lisaks võitis veel
SKI Junior GP3 klassis esikoha.

_____________________________

Allikas: Eesti Veemoto Liit – www.veemoto.ee

Generated by Feedzy