Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Kardihooaja ettevalmistused on täies hoos, valmisid tehniliste tingimuste projektid

Eesti Autospordi Liidu kardikomiteel valmisid tehniliste tingimuste projektid, millele oodatakse võistlejate-tiimide tagasisidet.

“Mõistagi ei ole me reeglites teinud poolteist kuud enne uue hooaja algust mingeid radikaalseid muudatusi,” sõnas kardikomitee esimees Mart Liiksaar. “Viisime reeglid FIA-ga samasse vormi ja täpsustasime sõnastusi. Eesmärgiks on muuta välisvõistlejatele Eestis kehtivates reeglites orienteerumine lihtsamaks ja omakorda meie võistlejatel välismaal võistlemine hõlpsamaks. Uue süsteemi puhul saavad nemadki lihtsamalt aru, kus on rahvuslikud erisused, mis ei lähe FIA reeglitega kokku.“

Liiksaar lisas, et laias laastus on tegemist FIA reeglistikuga, mida täiendavad rahvuslikud erisused seal, kus neid leidub. „Dokumentide maht on suur. Kindlasti on abi, kui võistlejad ja nende esindajad reeglitega projektistaadiumis tutvuvad ning kui märkavad, et meil on midagi kahe silma vahele jäänud, sellest märku annavad.”

Tehniliste tingimuste projektid on avaldatud EAL kodulehe autosport.ee kardispordirubriigi dokumentide jaotuses. Tagasiside on oodatud 24. märtsini (kaasaarvatud) aadressil mart@autosport.ee (Mart Liiksaar), pärast mida liigub komitee edasi dokumentide lõplike versioonide vormistamisega.

Kardispordi Eesti meistrivõistluste hooaeg algab 5. ja 6. mail toimuva võistlusega. Balti karikavõistlused toimuvad tänavu kolmeetapilisena, igas Balti riigis sõidetakse üks osavõistlus.

The post Kardihooaja ettevalmistused on täies hoos, valmisid tehniliste tingimuste projektid appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy