Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Kardispordi Eesti meistrivõistlused jätkuvad Põltsamaal, tulekul otseülekanne

Kardispordi Eesti meistrivõistlused jätkuvad laupäeval, 27. augustil Põltsamaal Kuningamäe rajal. Võistlust on võimalik jälgida nii kohapeal kui otseülekande vahendusel.

“Micro 60 ja Mini 60 stardirivid on ootuspäraselt pikad, aga rõõmu teeb ka, et OK Junioris on rajale oodata arvukalt osalejaid,” rääkis Eesti Autospordi Liidu kardikomitee esimees Mart Liiksaar. “Kindlasti tuleb põnev võistlus ka Cadet-klassis. Kardispordi 60 aasta juubeli puhul on tähenduslik ka see, et võidusõit toimub teistkordselt sel aastal Eesti pikima ajalooga kardirajal Kuningamäel.”

Homme/reedel kell 9.00 algavad Kuningamäel treeningud. Laupäeval kell 10.00 on kavas kvalifikatsioonid, kell 11.30 eelsõidud ja 14.15 finaalid. Otseülekanne algab kell 10.00 EAL Youtube´i kanalis EAL TV ja on jälgitav ka autosport.ee avaküljel.

Pärast Kuningamäe võistlust jätkub hooaeg teisipäeval, 30. augustil Unibeti kardikeskuses Laagris noorte hobikardisarja Kardispordi Tulevikutäht 2022 teise etapiga. Registreeruda saab siin (link), võistlussõidud algavad kell 16.00.

Tulekul on ka Balti karikavõistlused, mis sõidetakse Aravetel 23. ja 24. septembril koos Eesti meistrivõistluste etapiga. Peagi algab võistlejate registreerimine.

The post Kardispordi Eesti meistrivõistlused jätkuvad Põltsamaal, tulekul otseülekanne appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy