Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Kardispordi Tulevikutähe viimane etapp sõidetakse LaitseRallyPark´is

Kolmest etapist koosneva laste hobikardisarja Kardispordi Tulevikutäht kolmas etapp sõidetakse pühapäeval, 11. septembril LaitseRallyPark´is.

Võistlusrada on treeninguteks avatud pühapäeval kell 10.00-12.00, dokumentide kontroll algab kell 11.00 ning võistlus kell 12.00. Registreeruda on võimalik siin.

“Mõlemas klassis on punktiseis põnev, vanemas rühmas isegi nii põnev, et kahel kiiremal on enne viimast etappi võrdne arv punkte,” rääkis EAL juhatuse esimees Janis Kaal. “Ehkki tegemist on viimase etapiga, kutsun ikkagi kõiki, ka neid, kes pole varasematel võistlustel osalenud, proovima. Kindlasti on see hea võimalus eakaaslastega võidu sõita ning omandada algteadamised autospordist. Kavatseme tulevikus pakkuda kõigile osalenutele erinevaid võimalusi autospordis järgmiste sammude astumiseks.”

Iga etapi ja kogu sarja kolme paremat autasustatakse karika ja diplomiga. Lisaks korraldatakse edukamatele võistlejatele treeningpäev võistluskardil. Sarja võitnud noorsportlasele on auhinnaks 2023. aasta kardispordi Eesti meistrivõistluste osavõtutasudest vabastamine ja tasuta võistlejalitsents. Vanemate laste (14-15 a) arvestuses avaneb parimal noormehel ja neiul võimalus minna esindama Eestit FIA Mootorispordimängudele, mis toimuvad Prantsusmaal 26.-30. oktoobrini 2022. EAL katab mõlema võistleja osalustasu, reisikulud jäävad võistleja kanda.

Eesti Autospordi Liidu algatatud Tulevikutähe programm on mõeldud noortele ja alustavatele sportlastele soodustamaks nende esmatutvust ja esimesi samme autospordiredelil. Edukalt startinud Rallikrossi Tulevikutähe järel on Kardispordi Tulevikutäht teine samalaadne sari.

The post Kardispordi Tulevikutähe viimane etapp sõidetakse LaitseRallyPark´is appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy