Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Kuidas võita pärisraha jackpot mängudes?

Kõige osavamad ja kogenumad kasiinomängijad panevad miljoneid taskusse. Kas ka teie tahaksite leida sellist õnne? Või on selleks vaja hoopis osavust? Siin toomegi teieni parimad viisid kuidas leida pärisraha online kasiinomängudes. Jackpot – kuidas seda saavutada?

Hasartmängusaidid, kus mängijad saavad panustada pärisrahaga ja võita sularaha, on Eestis järjest populaarsemad. Kui soovite ühel päeval jackpotini jõuda, peaksite hoolikalt valima kasiino, lugema ausaid arvustusi ja tegema panuseid ainult nendes mängudes, mille algoritmid näevad ette suuri väljamakseid. On olemas mitmeid viise, kuidas maksimeerida oma võimalusi suure auhinna saamiseks.

Valige kõige kasumlikum kasiinomäng

Inimesed, kes unistavad kaardi- või lauamängudes palju pärisraha teenida, peaksid eelkõige pöörama tähelepanu järgnevatele mängudele:

  • Pokker. Kõige osavamad ja kogenumad mängijad suudavad selles tõesti miljoneid teenida. Kui teete selles mängus alles oma esimesi samme, võiksite kaaluda selle videopokkeri proovimist. Videopokkeris võistlete masina vastu ning maja eelis varieerub vahemikus 0% kuni 5%.
  • Blackjack. Statistika järgi on võiduvõimalus siin umbes 42%, mis on märkimisväärselt kõrge. Pokkeriga võrreldes on reeglid oluliselt lihtsamad ja tulemus sõltub rohkem inimese õnnest kui kogemusest. Paljudes kasiinodes on blackjack terve kasiino populaarseim mäng. Kuid siin on maja eelis 1%.
  • Rulett. Kõige kasumlikum selles on Prantsuse rulett. Eelkõige kuna selle maja serv võrdub ainult 1,35% -ga, samas kui Euroopa ruletis on see kaks korda kõrgem ja Ameerika omas neli korda kõrgem. Ruletis ei saa mängija tarkus ja oskused tulemust üldsegi mõjutada.

Kui mängite neid mänge pärisrahaga, on teil suure auhinna võitmiseks suur tõenäosus. Veendumaks, et kaardi- ja lauamängud on slot mängudest palju tulusamad, tasub vaadata erinevate mängude panuseid. Slot mängude panus on tavaliselt kõige suurem ehk 100%, samas kui teiste osakaal võib olla 2, 5, 10 või 20 korda väiksem. Suure summa võitmine on küll pigem keeruline, kuid mängud ise väga lihtsad. Samas võivad õnnelikumad mängijad võita ka isegi paar miljonit.

Slot mängud

Kõik online slot mängud ei saa teid miljonäriks teha lihtsalt seetõttu, et kõik need ei sisalda suuri auhindu. Kõige heldemad on need, milles on progressiivsed jackpotid. Mõiste “progressiivne” tähendab, et auhinna summa tõuseb ühelt tasemelt teisele. Enne kui alustate mis tahes masinas panuste tegemist, kontrollige maksimaalse võimaliku auhinna summat.

Kuna slot mängud on varustatud juhuslike arvude generaatoriga, ei sõltu tulemus sellistest teguritest nagu mängu kestus, tehtud panuste arv, kliendi kogemus ja nii edasi. Pidage meeles: suurte võitude saamiseks ei pea tingimata tegema suuri panuseid pärisrahaga. Pigem on võimalik isegi minimaalsete panustega jackpot võita.

Siin on mõned mängude nimed, mis on nende mängijatele seni kõige suuremad summad toonud:

  • Mega Moolah on suhteliselt lihtne mäng, kus on 3 rida, 5 rulli ja 25 võiduliini. Selle rullid on kaunistatud džungliloomade portreedega ja RTP on 94%.
  • Mega Fortune on madala muutlikusega mäng, milles on 3 rida, 5 rulli ja 96% RTP. Selle minimaalne pärisraha jackpot algab 150 000 eurost.
  • Halls of Gods’i muutlikus varieerub madalast keskmiseni ja selle RTP on 95,3%. Selle sisu põhineb Skandinaavia mütoloogial.
  • Dark Knight’i RTP ulatub 95,96% -ni ja sellel on 50 võiduliini. Selle sisu järgi toimub tegevus Gothami linnas. See paistab silma ka kõige muu poolest, kuna selles on 6 rulli, mis on haruldane arv.

Suurimad RTP-d

Vaatame nüüd kõige suurema RTP-ga slot mänge. See näitaja näitab, millise pärisraha osa mäng kliendile tagasi maksab.

Suurim on see Ugga Bugga’l 99,07% -ga. Selles on 3 rulli ja 10 rida ning 10 võiduliini. Sellel ei ole jackpotti – aga kui soovite võita võimalikult palju raha, peaks see olema teie valik.

Teise koha saab Mega Joker 99% -ga. Sellel on progressiivne jackpot, salajased boonused ja põnev supermeetri funktsioon.

Uncharted Seas’i RTP ulatub 98,6% -ni. Jackpot on sel juhul tavaline, mitte progressiivne. See mäng näeb välja väga ebatavaline, kuna sümboleid ei eraldata ei vertikaalsete ega horisontaalsete joontega.

Teades täpselt, milliseid mänge valida, saata viia oma võidu tõeliselt kõrge summani. Tähtis on, et mängite ainult siis, kui tuju on hea. Kontrollige oma emotsioone, mõelge kõik targalt läbi ja nii võibki õnn olla teiega!