Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

LaitseRallyPark´is tuleb suur rallikrossi nädalavahetus

Laupäeval sõidetakse LaitseRallyPark´is Terminal Oil rallikrossi Eesti meistrivõistluste teine ja pühapäeval NEZ Balti meistrivõistluste esimene etapp Milwaukee auhindadele.

Eesti meistrivõistluste osasõidule on registreerunud 85 võistlejat, kelle seas on tavapärasest rohkem lätlasi ja leedulasi. “Mitmed välissõitjad tulevad kogu nädalavahetuseks, osaledes esmalt Eesti meistrivõistluste etapil ning seejärel Balti sarja võistlusel,” rääkis EAL rallikrossikomitee esimees Mati Kask. “Tähelepanuväärne on näiteks 2018. aasta Euroopa meistri Reinis Nitšsi startimine mõlemal võistlusel.”

Pühapäevasel võistlusel on osalejaid vähem, kuid tase samuti kõrge. “Näiteks Super1600 klassis on stardis kogu Eesti paremik, samuti on selles klassis end kirja pannud tugevad Leedu võidusõitjad.”

Pealtvaatajatele on tribüüni lähistele paigaldatud suur ekraan, mille vahendusel on jälgitav kogu rajal toimuv. Lisaks loositakse piletiostjate vahel välja auhindu sarja toetajatelt.

Laupäeval algab Terminal Oil Eesti meistrivõistluste etapp kell 10.10 eelsõitudega, poolfinaalide ja finaalideni jõutakse kell 15.40. Pühapäeval on Balti meistrivõistluste etapi eelsõitude algusaeg sama, kuid poolfinaalid ja finaalid stardivad alates kella 15st.

The post LaitseRallyPark´is tuleb suur rallikrossi nädalavahetus appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy