Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Maastikusõitjad avavad suvehooaja vaatemängulise võistlusega Jaanikeses

Maastikusõitjate suvehooaeg algab nädalavahetusel Jaanikese motokompleksis publikule hästi jälgitava võistlusega “Jaanikese Kuningas 2022”.

Kolmandik umbes kolmekilomeetrisest rajast kulgeb Jaanikese motokrossirajal, kaks kolmandikku sama kompleksi enduuroosal. “Rada on üldiselt kiire, aga väga palju sõltub ka ilmast. Kui tuleb vihma, muutub olukord märkimisväärselt,” rääkis võistluse peakorraldaja Urmas Männama. “Kuiva ilma korral on vintsimiskohad sees klassidel TR-1, ET1 ja ET2, vihmaga võib vintsi ka teistel vaja minna.”

Pealtvaatajad saavad võistlust jälgida kuiva jalaga, võistluskeskuse juurde paigaldatakse tribüün. “Võistlust on mugav jälgida, kohal on toitlustus, nii et kindlasti tasub tulla kogu perega.”

Võistluspaigas on välja pandud Rally Raid Estonia võistlustehnika, millega saavutati kõrgeid kohti hiljuti Tuneesias toimunud maratonrallil.

Reedel kell 17.00 algavad klasside ET1, ET2 ja TR-1 ajasõidud. Laupäeval stardib võistluspäev kell 9.00, kavas on TR-1, ET1, ET2 ja SSV-de mõõduvõtud. Pühapäev kell 9.00 lähevad rajale klassid ATV ja ATV Vaba ning orienteeruvalt kell 12.00 veokid.

Pileteid on võimalik osta kohapealt ja www.fienta.ee vahendusel.

The post Maastikusõitjad avavad suvehooaja vaatemängulise võistlusega Jaanikeses appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy