Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Matsi autokross toimub planeeritust päev hiljem

Autokrossi Liqui Moly Eesti meistrivõistluste kuues etapp toimub Matsi rajal algselt planeeritud 17. septembri asemel 18. septembril.

“Pidasime sõitjatega nõu ja 18. september sobib paljudele paremini kui varem planeeritud aeg,” rääkis EAL veoautokrossikomitee esimees Erko Sibul. “Võistluspaik ei muutunud – sõit toimub Matsi rajal. Lisaks krossiklassidele osalevad sprindiformaadis SSV-bagid ja Truck Open klassi autod.”

Viiendal etapil pühapäeval Smiltenes saavutas eestlastest kõrgeima koha GAZ-53 klassi võitnud Tauri Toime, teise koha sai Tajo Aasaroht ja kolmanda Heigo Ojasaar. Sarja juhib Toime 119 punktiga, Ojasaar on teine 95 ja Aasaroht kolmas 68 punktiga.

GAZ-51/52 klassis jäi Smiltene esikoht Lätti, võitis Bruno Leimanis, teine oli Veiko Hirsnik ja kolmas Andre Mõttus. Punktitabelis on esikolmik Hirsnik (117 p), Mikk Mäesaar (67) ja Mõttus (63).

Klassis Veobagi Super saavutas esikoha samuti lätlane, Janis Kozlovskisele järgnesid Mart Henning ja Markus Häidberg. Meistrivõistlusi juhib Häidberg 67 punktiga, Martin Talv on temast kolme ja Kozlovskis 20 punkti kaugusel.

Punktitabel täismahus.

Teistest eestlastest jõudsid Smiltenes esikolmikusse Peep Vare (3. koht klassis B1600) ja Keivo Kõiv (3. koht Xtrem).

The post Matsi autokross toimub planeeritust päev hiljem appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy