Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Meie jetisõitjad Soome MV II etapil edukad

Soomes Imatral sõideti möödunud laupäeval Soome MV II etapp ja JetSki Baltic Sea Series III etapp jetispordis. Meie jetisõitjaid oli Imatrale osalema sõitnud lausa 26. Startides osaleti lausa 31 korral – kogu startijate arv oli võistlusel 77.

Kõige aktiivsemaks osutus meie “minimürsk” Ander Hubert Lauri, kes osales klassides SKI Junior GP3, SKI GP3 ja SKI GP2. Neist SKI GP3 ja SKI Junior GP3 võitis ta ära ning SKI GP2 klassis ta esimese sõidu katkestas aga teises sõidus võttis kolmanda koha.

Runabout Junior GP4 klassis läks terve esikolmik meie sõitjatele – etapivõidu võttis Karl Kesküla, teiseks tuli Ron Ruben Lutt ja kolmas oli Roven Õiemets. Katarina Sepp oli neljas.

Etapivõidud võeti veel viies klassis – Runabout GP1 klassis tuli esimeseks Margus Kesküla, SKi GP1 klassis võitis mõlemad sõidud Marten Männi,SKI GP2 klassis tuli etapivõit Mattias Reinaasile,  SKI Veteran GP1 klassis võitis Andres Kalmer ja SKI Beginner GP1 klassis sai esikoha Alari Tovstik.

Teise koha saavutasid – SKI Junior GP3 klassis Marten Tiik, Runabout Ladies GP4 klassis Annemarie Randla, Runabout GP4 klassis Henry Koppas.

Kolmanda koha tõid Eestisse – SKI GP1 klassis Kerto Kase, SKI GP2 klassis Toni Heiskonen, SKI GP3 klassis Mattias Reinaas, Runabout GP4 klassis Henry Kiisa ja SKI Hobby GP1 klassis Ahto Hallikma.

Järgmine etapp on Soomes toimumas 2. juulil Helsingis Jollases, mis on ühtlasi ka Eesti MV III etapp ja JetSki Baltic Sea Series IV etapp.

_____________________________

Allikas: Eesti Veemoto Liit – www.veemoto.ee

Generated by Feedzy