Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Mida teha nädalavahetusel? Maastikusõit, kross, drift, rahvaralli ja hobiautod

Nädalavahetusel jätkuvad mitmed Eesti meistri- ja karikasarjad, MM-punktidele sõidetakse elektrivormelitel ja toimuvad mitmed hobiautode üritused.

Reedest pühapäevani toimuv Suur Maasturite Suvesõit Viljandimaal on Eesti Off-Road karikavõistluste teine etapp. Orienteerumis- ja kestvusvõistlusel on kavas ka publikukatse, mis toimub laupäeval kell 11.00 Holstre-Nõmme krossirajal.

Rahvaralli EAL karikavõistlused ja noorteralli Eesti meistrivõistlused jätkuvad Saaremaal reedel ja laupäeval toimuva Island of Pets Kihelkonna rahvaralliga. Võistluskeskus asub Kihelkonna koolis.

Laupäeval toimub Misso rajal autokrossi Liqui Moly Eesti meistri- ja Balti karikavõistluste esimene etapp. Kontrollsõidud algavad kell 10.15, finaalid 12.00.

Eesti meistrivõistluste punktidele võisteldakse ka Lätis Daugavpilsi driftifestivalil. Klassis Semipro on see võistlus Eesti meistrivõistluste ja klassis Street Eesti karikavõistluste etapiks. Võistlus toimub reedel ja laupäeval.

Auto- ja tehnikaharrastuse muudes valdkondades toimub laupäeval Pärnumaal Maima masinapäev, kell 10.00 algava ürituse fookuses on Belarus-traktorid.

Laupäeval toimub ka Haapsalu lossihoovis American Beauty Summer Meet. Lossihoovi väravad avatakse publikule kell 16.00.

MM-punktid on mängus elektrivormelitel. Formula E MM-võistluste 10. ja 11. etapp sõidetakse vastavalt 10. ja 11. juulil New Yorgis. Laupäevane sõit algab Eesti aja järgi kell 23.34, pühapäevane 20.34. Sõite näitavad TV3 Sport Open ja Eurosport.

_____________________________
Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy