Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

MOMU garaažimüügilt saab soetada Eestis ehitatud sportauto prototüübi, Mosseliiga võistlusauto ja muud huvitavat

Pühapäeval, 21. mail MOMU Mootorispordi Muuseumis toimuvalt garaažimüügilt saab osta näiteks Tallinna Autode Remondi Katsetehases (TARK) valminud sportauto prototüübi, kunagise Mosseliiga võistlusauto ja mõndagi muud huvitavat.

Müügile tulevad veel näiteks kolm eri ajastutest pärit bagi ja autokrossi VAZ-2101. “Lisaks hulgaliselt ajaloolise võistlustehnika varuosi kartidest kuni Estonia-vormeliteni välja,” rääkis muuseumi juht Arno Sillat.

Sillat lisas, et muuseumi ladudesse on 38 aastaga kogunenud hulgaliselt meile mittevajalikku kraami, mida kindlasti keegi kusagil tikutulega taga ajab. “Lisaks on MOMU täna kasutada olev ca 4000 m2 pinda saanud eksponaate täis ja ei ole suurt mõtet restaureerida lisaks masinaid, mille analoogid juba vaatamiseks väljas. Kolmandaks on mõningad mõtted jäänudki mõteteks ning ekspositsioonis see ei kajastu – ka siit jääb üht-teist üle.”

Garaažimüük võib aga mõne ostja seisma jäänud taastamistööl aidata edasi liikuda või panna aluse mõnelegi uuele projektile. “Ja töö tulemus võib leida vabalt koha muuseumis,” sõnas Sillat.

Samal ajal MOMU garaažimüügiga on võimalik MOMU aias müüa igaühel ka endale ülearust kraami. Selleks tuleb end eelnevalt registreerida. Garaažimüük toimub pühapäeval kell 10-16.

The post MOMU garaažimüügilt saab soetada Eestis ehitatud sportauto prototüübi, Mosseliiga võistlusauto ja muud huvitavat appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy