Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: arvukalt võistlusi Eestis ja mitmed eestlased võistlevad välismaal

Eeloleval nädalavahetusel alustavad kodust hooaega kiirendussportlased, jätkuvad noorteralli ja autokrossi Eesti meistrivõistlused ja toimub palju muudki.

Noorteralli Eesti meistrivõistluste teine etapp sõidetakse EAL rahvaralli karikasarja kuuluva Pizzapoisid Lääne-Eesti rahvaralli raames. Esimene auto stardib laupäeval Parilast kell 8.40 ja finišeerib samas kell 19.33. Publikuinfo avaldatakse homme Lääne Elus ning võistluse Facebooki lehel.

Autokrossi Liqui Moly Eesti meistrivõistlused jätkuvad laupäeval Ohekatku rajal, kus kontrollsõidud algavad kell 11.15 ja finaalsõidud 12.45.

Kiirendusspordi Eesti karikavõistlused algavad Tartus Räpina maantee alguses asuval tänavarajal võistlusega TRF44 Tartu Drag Race. Kvalifikatsioonid algavad laupäeval kell 11.00, eliminaatorid kell 16.00.

Rahvakrossi Tarvastu ja Lõuna-Eesti karikasari jätkuvad laupäeval Piiroja krossirajal. Võistlussõidud algavad kell 9.35.

Laupäeval toimub Aravete kardirajal Postimees Spordi karikasarja esimene etapp. Eelsõidud algavad kell 10.40, finaalid 13.40.

E-autospordi T&K Stagetech autoralli Eesti meistrivõistluste seitsmenda etapi rada on avatud täna/reede kella 17.00-ni.

Itaalias jätkub ralli MM-etapp, kus eestlastest stardis Ott Tänak / Martin Järveoja (Hyundai i20 N Rally1) ning Georg Linnamäe koos britist kaardilugeja James Morganiga (Volkswagen Polo GTI R5). Võistlust on võimalik jälgida TV3 kanalite ja WRC+ All Live vahendusel.

Formula Regional European Championship by Alpine võistlussari jätkub Paul Aroni osavõtul Prantsusmaal Paul Ricardi ringrajal. Laupäeval algab kvalifikatsioon kell 10.45 (siin ja edaspidi Eesti ajad) ja võistlus 16.15, pühapäeval on ajad vastavalt 10.00 ja 15.35. Otseülekannet on võimalik jälgida kodulehe vahendusel.

Turismiautode Itaalia meistrivõistlused TCR Italy jätkuvad Misano rajal, eestlastest on osalemas Ruben Volt, Mattias Vahtel ja Antti Rammo. Kvalifikatsioon sõidetakse täna/reedel kell 20.05, esimene võistlussõit laupäeval kell 16.50 ja teine pühapäeval kell 12.35. Otseülekannet on võimalik jälgida kodulehe vahendusel.

MM-punktid on mängus elektrivormelitel. Jakartas toimuva Formula E üheksanda etapi kvalifikatsioon sõidetakse laupäeval kell 6.40 ja võistlus algab kell 11.00. Otseülekannet näitavad TV3 Sport Open ja Eurosport.

The post Nädalavahetus autospordis: arvukalt võistlusi Eestis ja mitmed eestlased võistlevad välismaal appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy