Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: e-autosport, MM-ralli ja Paul Aroni hooaja viimane võistlus

Pärast eelmist, ülitihedat nädalavahetust Eesti radadel, võisteldakse seekord kohalikes sarjades vaid virtuaalselt. Küll aga stardivad mitmed eestlased välismaistel võistlustel.

Homme/reedel kell 17.00 avaneb e-autospordi ralli T@K Stagetech Eesti meistrivõistluste rada nädalaks ajaks Hispaania virtuaalteedel. Pühapäeval sõidetakse aga Formula EVAL-i Eesti meistrivõistluste etapp Spa-Francorchampsi rajal. Kvalifikatsioon algab kell 20.00, millele järgenvad sprint ja põhisõit.

Autoralli maailmameistrivõistlused jätkuvad pühapäevani kestva Kataloonia ralliga, kus eestlastest osalevad Ott Tänak / Martin Järveoja (Hyundai i20 N Rally1) ja Georg Linnamäe koos britist kaardilugeja James Morganiga (VW Polo GTI R5). Võistlust on võimalik jälgida TV3 kanalite ja WRC+ All Live vahendusel. Kataloonia ralli on ka Euroopa meistrivõistluste etapiks.

Formula Regional European Championship by Alpine sari, kus eestlastest osaleb Paul Aron, lõpetab hooaja võistlusega Mugellos. Laupäeval on kvalifikatsioon kavas kell 10.00 (siin ja edaspidi Eesti ajad) ja võidusõit kell 15.15, pühapäeval on ajad vastavalt 10.00 ja 15.50. Otsepilti vahendab kodulehekülg.

Martin Rump stardib Team Sorg Rennsporti koosseisus Nürburgringi kestvussõitude sarja (NLS) laupäevasel etapil. Nelja tunni sõit algab kell 13.00. Otseülekannet vahendab kodulehekülg.

MM-punktid on mängus F1 sarjas, kus Austinis sõidetava USA GP kvalifikatsioon algab pühapäeval kell 01.00 ja võistlus 22.00. Sõitu näitavad Viaplay Sport ja F1 TV.

The post Nädalavahetus autospordis: e-autosport, MM-ralli ja Paul Aroni hooaja viimane võistlus appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy