Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: jätkuvad rallikrossi Eesti meistrivõistlused, toimub Safari ralli ja palju muud põnevat

Nädalavahetusel jätkuvad Missos rallikrossi Eesti meistrivõistlused, samuti stardivad eestlased mitmel rahvusvahelisel võistlusel.

Rallikrossi Eesti meistrivõistluste teine etapp Missos on jagatud kahele päevale. Esimene eelsõiduvoor sõidetakse reedel algusega kell 19.00, laupäeval algab teine eelsõiduvoor kell 9.30, kolmas 12.30 ning poolfinaalid ja finaalid toimuvad alates kella 15.00-st. Delfi TV alustab otseülekannet alates poolfinaalidest.

Laupäeval toimub Kiltsi lennuväljal igamehe kiirendusvõistlus ja driftitreening Avalaks 2021. Sõidud algavad kell 12.00. Lisainfo ürituse Facebooki lehelt.

Laste hobikardisari Talendid Rajale jätkub pühapäeval Rapla kardirajal algusega kell 13.00.

Ott Tänak / Martin Järveoja stardivad ralli MM-etapil Keenias. Esimene kiiruskatse sõidetakse täna algusega kell 14.08 (Eesti ja Keenia aeg on sama), kuid põhipäevad on siiski reede, laupäev ja pühapäev. Võistlust saab jälgida saab WRC+ All Live ja TV3 kanalite vahendusel.

Turismiautode Itaalia meistrivõistlused jätkuvad Vallelunga rajal, kus eestlastest stardivad Mattias Vahtel ja Ruben Volt. Kvalifikatsioon sõidetakse laupäeval kell 17.00 (siin ja edaspidi Eesti ajad), võistlussõidud pühapäeval kell 12.00 ja 16.00. Otseülekannet saab jälgida sarja kodulehe vahendusel.

Lätis Musa rajal algavad autokrossi Euroopa meistrivõistlused. Eestlastest on avaetapile registreerunud Andri Õun ja Valdur Reinsalu. Võistlussõidud toimuval laupäeval ja pühapäeval.

Villu Mättik / Arvo Maslenikov stardivad VAZ-2101-ga Ungaris reedel ja laupäeval toimuval ajalooliste autode ralli Euroopa meistrivõistluste etapil Mecsek Rallye´l.

Vormel 1 MM-sari jätkub Steiermarki GP-ga Austrias Red Bull Ringil. Kvalifikatsioon sõidetakse laupäeval ja võistlus pühapäeval, mõlemad algavad kell 16.00. Otseülekannet näitavad F1 TV ja Viaplay Sport.

_____________________________
Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee