Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: lõpule jõuavad ralli ja drifti Eesti meistrivõistlused

Nädalavahetusel selguvad Eesti meistrid rallis ja driftis, Eesti meistrivõistluste punktidele võisteldakse ka e-autospordis.

Autoralli Terminal Oil Eesti meistrivõistlused lõpevad reedel ja laupäeval sõidetava Saaremaa ralliga. Võistluse start antakse homme/reedel kell 17.30 Kuressaare keskväljakult ja finiš on samas laupäeval kell 19.00. Võistlust on võimalik jälgida kohapeal, stardi- ja finišipoodiumit ning linnakatset EAL Youtube´i kanali vahendusel ning laupäevaseid kiiruskatseid Delfi TV-st. Ülekanne stardipoodiumilt algab reedel kell 17.30, linnakatselt reedel kell 20.00 ja finišipoodiumilt laupäeval kell 19.00.

Drifti Eesti meistrivõistlused Pro-klassile lõpevad reedel ja laupäeval Riias toimuva Grand Finaliga. Võistlus on ka Põhja-Euroopas tsooni, Livonia (Eesti ja Läti) ja Läti meistrivõistluste etapiks. Reedel algusega kell 15.30 on kavas kvalifikatsioonid ning laupäeval alates kell 13.00 tandemsõidud.

E-autospordis lõpeb reedel kell 17.00 ralli T@K Stagetech Eesti meistrivõistluste etapp Walesi virtuaalteedel ning pühapäeval sõidetakse Formula EVAL-i V etapp Zandvoorti rajal. Seegi võistlus kuulub Eesti meistrivõistluste arvestusse.

Täna/neljapäeval jõuab lõpule Maroko maratonralli, kus Toomas Triisa / Mart Meeru (Can-Am Maverick X3) olid enne viimast võistluspäeva üldarvestuse 23. ja klassi T4 kaheksandal kohal.

Vormel 1 MM-sari jätkub Jaapani Grand Prix´ga, mille kvalifikatsioon sõidetakse laupäeval kell 9.00 (siin ja edaspidi Eesti ajad) ning võistlus algab pühapäeval kell 8.00. Otsepilti näitavad Viaplay Sport ja F1 TV.

MM-punktid on mängus rallikrossis, mille 8. ja 9. etapp sõidetakse laupäeval ja pühapäeval Spa-Francorchamspi rajal. Võistlust on võimalik jälgida RX+ kanali vahendusel.

The post Nädalavahetus autospordis: lõpule jõuavad ralli ja drifti Eesti meistrivõistlused appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy