Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: maastikusõit Eestis, Martin Rump stardib Prantsusmaal

Nädalavahetusel võistlevad maastikusõitjad Eesti meistri- ja karikavõistluste punktidele Jaanikeses, jätkuvad e-autoralli Eesti meistrivõistlused, toimub rallikrossi treeningpäev ja Martin Rump stardib Prantsusmaal.

Jaanikese motokompleksi krossi- ja enduuroradadel toimuv “Jaanikese Kuningas 2022” avab maastikusõitjate suvise hooaja. Reedel kell 17.00 algavad klasside ET1, ET2 ja TR-1 ajasõidud. Laupäeval stardib võistluspäev kell 9.00, kavas on TR-1, ET1, ET2 ja SSV-de mõõduvõtud. Pühapäev kell 9.00 lähevad rajale klassid ATV ja ATV Vaba ning orienteeruvalt kell 12.00 veokid. Võistluspaigas on välja pandud Rally Raid Estonia võistlustehnika.

Terminal Oil rallikrossi Eesti meistrivõistluste treeningpäeva sõiduosa algab laupäeval kell 11.20 Kulbilohu rajal.

T&K Stagetech e-autoralli Eesti meistrivõistluste neljanda etapi rada Sardiinias avatakse täna/reedel kell 17.00 ja see jääb avatuks nädalaks ajaks.

Prantsusmaal Le Castellet ringrajal sõidetakse ELMS kestvussõitude sarja avaetapp, kus Absolute Racingu värvides osaleb nelja tunni sõidus ka Martin Rump. Kvalifikatsioon algab laupäeval kell 14.50, sõit pühapäeval kell 12.00 (Eesti ajad).

The post Nädalavahetus autospordis: maastikusõit Eestis, Martin Rump stardib Prantsusmaal appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy