Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: mängus on EM- ja MM-punktid, võidu sõidetakse ka Eestis

Ehkki kalender pole kaugeltki nii tihe kui tipphooajal, jagub autospordivõistlusi ka eelolevaks nädalavahetuseks. Eestis toimub ka hooaja viimane suurem hobiautode kogunemine.

Eesti sõidetakse pühapäeval Porsche Ringil Tarvastu karikasarja viies etapp, kavas on nii sprindid kui ühisstardist krossivõistlus. Võistlussõidud algavad kell 9.35. Uudise avaldamise ajal oli registreerunud 98 võistlejat.

Ungaris toimub reedest pühapäevani ralli Euroopa meistrivõistluste etapp, kus eestlastest osalevad Ken Torn / Kauri Pannas (Ford Fiesta Rally3). Päevakokkuvõtteid näitab Eurosport, kuid mõnest kiiruskatsest toimub ka otseülekanne Facebooki ja Youtube vahendusel, täpsem info kodulehelt.

MM-punktid on mängus vormel 1 sarjas, kus Austini rajal sõidetakse USA GP. Kvalifikatsioon algab täpselt südaööl (siin ja edaspidi Eesti ajad) vastu pühapäeva, võistlus pühapäeval kell 22.00. Võistlust on võimalik jälgida F1 TV ja Viaplay Sporti vahendusel.

Eesti hobiautonduses toimub selle aasta ilmselt viimane suurem sündmus laupäeval algusega kell 16.00 Tallinna linnahalli juures. Diskustom Meet´ile on oodata kõige laiemat ringi hobisõidukeid – vanasõidukitest tuunitute ja tuliuuteni.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy