Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: palju võistlusi Laitsest Antslani

Nädalavahetus autospordis tuleb taas tihe: Eesti meistrivõistluste punktid on mängus kardi- ja kiirendusspordis, kuid võistlusi toimub rohkem.

Laupäeval Ülenurme lennuväljal toimuv Speedest Glassdrive Racing on kiirendusspordi Eesti meistri- ja karikavõistluste etapiks. Pealtvaatajatele avatakse väravad kell 10.00, mis on ka ajasõitude alguseks, eliminaatorid algavad kell 17.00. Võistlust on võimalik jälgida nii kohapeal kui drag.television.ee vahendusel.

Kardispordi Eesti meistrivõistluste etapp Rotaxi klassidele toimub koos Rotax Max Nordic Challenege´iga laupäeval Aravetel. Kvalifikatsioonid algavad kell 10.00, võistlussõidud 11.15.

Reedest pühapäevani Viljandimaal Kõpus toimuv Suur Maasturite Suvesõit on off-roadi Eesti karikavõistluste ja superkarikavõistluse etapiks. Võistluskeskus asub Junsi puhkekeskuses.

Laupäeval jätkub Piiroja rallikrossirajal Piiroja karikasari. Tavakohaselt on kavas nii ühisstardist rahvakrossivõistlus kui eraldistardist rahvasprint. Võistlussõidud algavad kell 9.45.

Green Pro Antsla rahvasprindi karikavõistluste teine etapp toimub laupäeval Antsla linnarajal. Esimene võistlussõit algab kell 11.00.

LaitseRallyPark´is sõidetakse laupäeval rallikrossi Läti ja Leedu meistrivõistluste etapp, kus osalevad ka mitmed Eesti sõitjad. Eelsõidud algavad kell 10.30 ja finaalid kell 15.15.

Reedest laupäevani sõidetakse Itaalias autoralli Euroopa meistrivõistluste etapp Rally di Roma Capitale, kus eestlastest osalevad Ken Torn / Ken Järveoja (Ford Fiesta Mk2) ja Robert Virves koos portugaallasest kaardilugeja Hugo Magalhaesiga (Ford Fiesta Rally3). Võistlust on võimalik jälgida WRC+ All Live´i vahendusel.

Vormel 1 MM-i ja vormel 2 sarja (osaleb Jüri Vips) hooaeg jätkub Paul Ricardi ringrajal Prantsusmaal. Olulised kellaajad: reede 19.30 F2 kvalifikatsioon, laupäev kell 17.00 F1 kvalifikatsioon ja 19.00 F2 sprint, pühapäev kell 10.35 F2 põhisõit ja 16.00 F1 Prantsusmaa GP. Ülekande teevad Viaplay Sport ning F1 TV.

The post Nädalavahetus autospordis: palju võistlusi Laitsest Antslani appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy