Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: Viru ralli, kardispordi ja e-autospordi EMV

Nädalavahetusel sõidetakse Eesti meistrivõistluste punktidele rallis, kardispordis ning e-autospordis.

Autoralli Terminal Oil Eesti meistrivõistluste etapp Grossi Toidukaubad Viru ralli algab laupäeva hommikul kell 9.00 Rakvere keskväljakult ja lõpeb samas kell 18.40. Võistluse kaardid, ajakava, osalejate nimekiri ja muu oluline info on avaldatud kodulehel. Rallit on võimalik osaliselt vaadata ka Delfi TV vahendusel.

Kardispordi Olerex Eesti meistrivõistluste viies etapp sõidetakse laupäeval Lange rajal. Ajasõidud algavad kell 9.30, eelsõidud 10.30 ja finaalid 13.50. Võistluse eelsõite ja finaale saab otsepildi vahendusel jälgida kart.television.ee-st. Delfi TV näitab otsepilti finaalidest.

E-autospordis on käimas ralli Eesti meistrivõistluste etapp ja pühapäeval sõidetakse ringrajasõidu EMV-etapp Euronics Vormeli-sarjas. B-finaal algab pühapäeval kell 18.30, A-finaal kell 20.00 ja A-finaali sprint kell 21.15. Vormelite võistlust saab jälgida ka otseülekandes.

Rallikrossi maailma ja Euroopa meistrivõistlused jätkuvad nädalavahetusel Riias. Eestlastest on Euroopa meistrivõistluste klassi Euro RX1 registreerunud Andri Õun. Võistlust saab jälgida RX+ kanali vahendusel ja ka kohapeal.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy