Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Pärnu Summer Race’il on startimas arvukalt eestlasi

Reedest pühapäevani, 12.-14. augustini Porsche Ringil toimuva Pärnu Summer Race´i 160 osaleja seas on startimas arvukalt Eesti võidusõitjaid.

Võistlusel osalevad ka kõik kolm Eesti meistrivõistluste masinaklassi: BMW 325 Cup, Porsche GT3 Cup ning ajaloolised vormelid. “Eesti võidusõitjad on osalemas ka mitmes teises klassis, nii et kaasmaalasi, kellele pöialt hoida, leidub Eesti publikul terve nädalavahetuse jooksul. Üle pika aja on nii palju eestlasi stardis,” lausus EAL ringrajakomitee esimees Raimo Kulli. Porsched teevad oma esimese stardi reede õhtul ning pühapäeva lõpetavad ajaloolised vormelid.

Erakordselt põnev tõotab tulla laupäeva hommik ja ennelõuna, kui vahemikus kell 10.00 – 13.00 toimub kaks Porsche GT3 Cupi sõitu, kaks BMW 325 Cupi võistlust ning klasside BTC1/2/3, V1600 ja BMW 116 üks ühine start.

BMW 325 Cupi Eesti lahtiste meistrivõistluste ja Balti meistrivõistluste arvestuses mahuvad eestlastest esikümnesse Romet Reisin ja Carmen Kraav, kes on vastavalt neljas ja seitsmes. Porsche GT3 Cupil on parim eestlane Thomas Kangro teine. BTC2 arvestust juhib Balti sarjas Simo Lind.

Reedel algavad võistlussõidud kell 18.25, laupäeval kell 10.00 ja pühapäeval 13.50. Detailse ajakavaga on võimalik tutvuda BaTCC lehel, võistlust saab jälgida otseülekandes BaTCC Facebooki lehel ja Youtube´i kanalil.

The post Pärnu Summer Race’il on startimas arvukalt eestlasi appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy