Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Ragnar Veerus BNL-i pronksil

Eesti kardisportlased lõpetasid eelmisel nädalavahetusel BNL-i kardihooaja Belgias Genkis, kus sõideti hooaja viimane osavõitlus.

Kohal oli koguni viis Eesti sportlast: Tõnis-Johannes Toomingas (Junior), Paul Hamburg (Senior), Ragnar Veerus ja Devin Sagadi (DD2) ning Priit Sei (Masters).

Kõrgeimad tulemused saavutati käikudega klassides. Masters klassis oli Priit Sei nädalavahetuse kokkuvõttes kuues, lõpetades parima stardi koguni teisel kohal. DD2 klassis tegi hooaja parima etteaste Devin Sagadi, kes nädalavahetuse kokkuvõttes oli kaheksas ning tõstis end mitmeid häid kohti hooaja kokkuvõttes, lõpetades BNL-i sarja 12. kohaga.

Teisalt oli hooaja keerukaim nädalavahetus Ragnar Veerusel, kes mõlemal võistluspäeval halbade kvalifikatsioonisõitude järel rivi tagaosast alustama pidi. Veerus näitas aga head kiirust ning lõpetas etapi kaasmaalase ees seitsmenda kohaga. Mis veelgi tähtsam, hooaja kokkuvõttes lõpetas Veerus Euroopa meister Mark Kimberi ja kolmekordse BNL-i sarja meistri Glenn Van Parijsi järel kolmandal kohal, korrates eelmise aasta edukat saavutust.

Seenior-klassi ridades võistelnud Paul Hamburg teenis nädalavahetuse jooksul ühe punkti ning lõpetas etapi 23. kohaga. Juunioride seas esmase välisvõistluste kogemuse saanud Tõnis-Johannes Toomingas küll punktidele ei jõudnud, kuid sõitis ennast finaali, kus saavutas 22. koha.

The post Ragnar Veerus BNL-i pronksil appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy