Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Ragnar Veerus saavutas Belgias poodiumikoha

Belgias Genki kardirajal peeti Beneluxi meistrivõistluste avaetapp, kus stardis oli kolm eestlast.

Mõlemal võistluspäeval näitas parimat tempot Ragnar Veerus (BirelART Baltics), kes avapäeval tõi DD2 klassi finaalsõitudest kolmanda ja viienda koha. Teisel päeval liikus Birelil eestlane veel paremini, jäädes kvalifikatsioonis napilt alla vaid sarja kolmekordsele võitjale Glenn Van Parijsile 0,016 sekundiga. Esimese finaali kehva stardi järel tuli eestlasel võidelda end tagasi esikümnesse ning seejärel esiviisikusse.

Teises finaalis viiendalt kohalt startinud Veerus pani aga oma paremuse maksma ning võttis stardivõidu kahekordse Rotaxi Grand Finalsi võitja Mark Kimberi (GBR) ja Glenn Van Parijsi (BEL) ees. Etapi kokkuvõttes kogus aga enim punkte ja kaks stardivõitu Parijs (86 p), teine oli Kimber (81) ja kolmas Veerus (63).

Teise DD2 klassis võistelnud eestlasena kogus Devin Sagadi (Aqva Racing) viimasel päeva 6 punkti, mis andis nädalavahetuse kokkuvõttes 16. koha. Parim võistlussõidu tulemus tuli viimasest finaalist, kus Sagadi lõpetas 12. kohaga.

Masters klassis võistelnud Priit Sei ei leidnud head hoogu juba trennides ning möödunud aastal samal võistlusel poodiumil lõpetanud eestlane noppis stabiilselt kohti esikümne lõpus. Sei teenis niimoodi kokku 29 punkti ja üheksanda koha Beneluxi hooaja alguseks.

The post Ragnar Veerus saavutas Belgias poodiumikoha appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy