Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Rallikrossihooaeg algab treeningpäevaga Kulbilohus

Terminal Oil rallikrossi Eesti meistrivõistluste hooaeg algab laupäeval Kulbilohu rajal treeningpäevaga.

Treeningpäeval tutvustab Eesti Autospordi Liidu rallikrossikomitee võistlejatele uut hooaega, ühtlasi on see hea võimalus auto testimiseks ja tehniliselt komisjonilt nõuannete saamiseks.

“Treeningpäeval osalemine on võistlejatele äärmiselt oluline, ütleks isegi, et peaaegu kohustuslik. Uus hooaeg toob rajale uued klassid ning päevad tulevad väga tihedad,” rääkis rallikrossikomitee esimees Mati Kask. “Tutvustame võistluspäevade ülesehitust ja räägime läbi, mida võistlejad saavad omalt poolt teha, et võistlus sujuks maksimaalselt ladusalt.”

Tänavu lisandub meistrivõistlustele kaks uut masinaklassi Crosskart 650 ja Crosskart 125, jätkavad ka kõik varasemad klassid. “Igasse klassi on lisandumas päris uusi või pärast pausi võistlusrajale naasvaid sõitjaid,“ lausus Kask. „Rallikrossi Eesti meistrivõistluste uus võistluse juht on Erko Sibul.”

Treeningpäev algab Kulbilohus laupäeval kell 9 registreerimisega, sõitjate koolitus hakkab peale kell 10.15 ja treeningsõidud kell 11.20. Huvilised on oodatud treeningpäeva jälgima.

Terminal Oil Eesti meistrivõistlused rallikrossis koosnevad kuuest etapist, millest esimene sõidetakse 30. aprillil Kulbilohus.

The post Rallikrossihooaeg algab treeningpäevaga Kulbilohus appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy