Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Registreerumine Lõuna-Eesti rallile lõpeb juba täna õhtul

Autoralli Terminal Oil Eesti meistrivõistluste 5. etapp toimub juba järgmisel nädalavahetusel, 26. – 27. august 2022. Osalejate registreerimine on veel avatud viimast päeva ja suletakse juba täna õhtul, 18. augustil 2022 kell 21:00.

21. Lõuna-Eesti rallile antakse start 26. augusti õhtul kell 17:30 Võru linna keskväljakult. Võistlustrassi pikkuseks on korraldajad planeeritud 400,10km, millest lisakatsed moodustavad 100,26km (85% kruus ja 15% asfalt). Kokku tuleb võistlejatel läbida 10 kiiruskatset, millest 4 sõidetakse esimesel ja 6 teisel päeval.

Pealtvaatajad on rallile igati teretulnud, kuid kiiruskatsed on tasulised ja külastajatel tuleb soetada pääse hinnaga 10€, mis kehtib kõikidel katsetel. Piletid tulevad müügile Lõuna-Eesti ralli võistluskeskusesse (Räpina maantee 16, Võru) alates neljapäevast, 25. augustist 2022 ning müügipunkt on avatud vastavalt võistluskeskuse avamisaegadele. Pääsmeid on võimalik soetada ka lisakatsetele viivatelt ligipääsuteedelt, kuid korraldaja palub arvestada asjaoluga, et kaardimakse võimalused on limiteeritud ja kiireima teeninduse huvides tasub varuda sularaha. Võru linnakatse ja ralli hoolduspark on aga kõikidele huvilistele tasuta.

Kogu ralliga seotud informatsiooni leiab veebilehelt www.lounaeestirally.ee, lisaks leiab ralli kava ka 24. augustil ilmuvast Autolehest, mis on saadaval hästivarustatud kauplustes ja tanklates üle kogu Eesti.

21. Lõuna-Eesti ralli on autoralli Terminal Oil Eesti meistrivõistluste 5. etapp (2. etapp klassidele EMV9 ja EMV10 – võistkondlik arvestus), Estonian Junior Challenge 2022 3. etapp, Lada Cup 2022 5.etapp ja lisaks ka Läti autoralli meistrivõistluste 4. etapp.

Võistlejate ja meedia eelregistreerimine lõpeb täna, 18. augustil kell 21:00.

Rohkem infot registreerimise kohta leiab: www.lounaeestirally.ee.

The post Registreerumine Lõuna-Eesti rallile lõpeb juba täna õhtul appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee