Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

TV3 kanalid näitavad Rally Estonia kõiki kiiruskatseid ja enamgi veel

Rally Estonia suurtoetaja TV3 ning TV3 Sport ja sport.tv3.ee vahendusel jõuab vaatajateni otsepilt kõigilt 24 kiiruskatselt, testikatselt, ava- ja lõputseremoonialt ning ülevaated erilistest hetkedest rajalt ja raja kõrvalt. TV3 eetrisse jõudva „Rallistuudio“ juhi Kalev Kruusi sõnul on oodata meeleolukat ja kiiret võistlust.

Lisaks Kalev Kruusile on „Rallistuudios“ kommentaatorite-ekspertidena otse tele-eetris Roland ja Margus Murakas ning Oliver Ojaperv, loomulikult on stuudiosse oodata ka külalisi. „Rallistuudio“ stardib TV3s juba homme kell 8.50, juhatades sisse testikatse; 1. kiiruskatse on otse-eetris kell 20.30.

Homme õhtul kell 18.00 saab TV3 vahendusel osa Rally Estonia 2022 suurest avashowst, kus esinevad 5MIINUST, Trad.Attack!, Grete Paia & Púr Múdd, Bedwetter ft. YASMYN, Jüri Pootsmann, Shaté Tantsukool, Keelpillikvartett ning Tartu Poistekoor ja instrumentalisid. Kell 22.30 aga jõuab eetrisse „WRC. Rally Estonia 2022. 5MIINUST kontsert“ – spetsiaalselt Rally Estoniaks loodud erishow koos live bändi, DJ ja Shaté Showgrupiga, kus erikülaliseks on Jaan Pehk ehk Orelipoiss.

Rally Estonia meediapartneri raadiojaama Star FM ehk ametliku ralliraadio stuudio on samuti otse sündmuskohal, Tartu Raekoja platsi WRC Rally Estonia poodiumil telestuudio kõrval.  Ametliku ralliraadio sagedused on Tartus 92,9 MHz ning Otepääl 107,8 MHz. Kohapealt jõuab eetrisse ka Star FM Hommikuprogramm.

The post TV3 kanalid näitavad Rally Estonia kõiki kiiruskatseid ja enamgi veel appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy