Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

VIDEO. Juhan Mänd pälvis Priit Pallo nimelise auhinna “Eesti autospordi hing”

Käesoleval aastal esmakordselt välja antud Priit Pallo nimelise auhinna “Eesti autospordi hing” pälvis staažikas autospordikohtunik Juhan Mänd.

Juhan Mänd on töötanud Eesti Autospordi Liidus, osalenud ligi 30 aastat rallikomitee ja erinevatel võistlustel žüriide töös, parandab, tõlgib ja toimetab reegleid, koolitab kohtunikke, ehk teisisõnu teeb äärmiselt vajalikku tööd Eesti autospordi arendamisel.

Kord aastas väljaantav auhind ongi mõeldud tunnustama just selliste inimeste, olgu nad kohtunikud, ametnikud, toetajad, vabatahtlikud jt panust Eesti autosporti.

„On muidugi ääretult hea meel, et sellise auhinna vääriliseks valiti,“ tõdes Juhan Mänd. „Eestis on ju selliseid inimesi tegelikult palju, aga Eesti autospordil on veel palju aastaid ees, nii et kõigile teistele tuult tiibadesse ja jaksu edaspidiseks.“

2022. aasta jaanuarikuu 11. päeval meie hulgast lahkunud Priit Pallo pühendas kogu oma teadliku elu autospordile. Töötas kolm aastakümmet Eesti Autospordi Liidus ja oli eestvedajaks organisatsiooni ülesehitamisel taasiseseisvumise järel.

”Sisuliselt Priit oligi Eesti autospordi hing ning seetõttu tuligi väikesel ringil Priidu vanadel kaasvõitlejatel ja sõpradel – Toomas Sildmäe, Rein Luik, Indrek Ilomets, Margus Murakas ja mina – mõte, et jäädvustamaks ühest küljest Priit Pallo nime ja teisalt tunnustada inimesi, kes teevad sadu ja sadu tunde taustatööd, mida tihti laiem avalikkus ei näe, asutada Priit Pallo nimeline auhind „Eesti autospordi hing,“ selgitas auhinna asutamise tagamaid Arno Sillat.

The post VIDEO. Juhan Mänd pälvis Priit Pallo nimelise auhinna “Eesti autospordi hing” appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee

Generated by Feedzy