Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

VIDEO. Raassilla uuel rajal stardivad oktoobri keskel ka rallikrossiautod

15.-16. oktoobrini Raassillal toimuval Tarvastu Karika viiendal etapil saavad võimaluse uut rada proovida ka rallikrossiautode ja krosskartidega sõitjad.

15. oktoobril on kavas ühisstardid, kus lisaks Tarvastu Karika klassidele osalevad kolme vabaklassi autod (esi-, taga- ja nelikveolised) ning Crosskart Xtreme-klassi krosskardid. Kõigi nimetatud vabaklasside ja krosskartide rehvivalik on vaba.

16. oktoobril toimuvatel sprindisõitudel peetakse lisaks Tarvastu Karika klassidele arvestust ka Crosskart Xtreme ja Crosskart 125 osalejatele.

“Rallikrossi Eesti meistrivõistlused algavad järgmisel aasta just Raassilla rajal. Oktoobrikuine võistlus on sõitjatele hea võimalus rada proovida ja ühtlasi anda oma tagasisidet raja haldajale,” rääkis Eesti Autospordi Liidu rallikrossikomitee esimees Mati Kask. “Ootame ka pealtvaatajate tagasisidet publikualadele.”

Oktoobri keskel toimuv võidusõit siiski raja avavõistluse tiitlit veel ei kanna, tegemist on pigem proovivõistlusega. Avamine toimub järgmise aasta aprillis koos rallikrossi Eesti meistrivõistluste avaetapiga.

15.-16. oktoobrini toimuva võistluse juhend ja registreerimine.

Raja arendaja Peeter Peek tutvustab Raassilla uut kompleksi.

The post VIDEO. Raassilla uuel rajal stardivad oktoobri keskel ka rallikrossiautod appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee