Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Alex Reimann ja EST1 Racing stardivad nädalavahetusel Assenis

Porsche Carrera Cup Beneluxi hooaja neljas etapp sõidetakse 2.-4. augustini Asseni rajal JACK’s Racing Day autospordifestivali raames. Stardis on ka Alex Reimann ja EST1 Racing.

“Saame sellel võistlusel ühe olulise võrdluse teha. Nimelt on stardis Porsche Supercup sõitja Larry ten Voorde, kes on oma ala maailma tipp. Kindlasti analüüsime Alexi ja Larry andmeid. Selliste sõitjatega koos võistlemine annab palju kasulikku ja head infot,” rääkis EST1 Racing meeskonnajuht Raimo Kulli.

Reimann, kes läheb Assenisse Imolas saavutatud debüütpoodiumi pealt, kavatseb kindlasti edu korrata. Kerge see olema ei saa, sest lisaks tavalistele Carrera Cupi osalejatele peab Reimann Assenis rinda pistma ka mitmete Hollandi kuulsate külalissõitjatega, kes stardivad JACK’s Racing Day raames.

Meistrivõistluste üldarvestuses juhib hetkel Hans Weijs Motorspordi piloot Paul Meijer 100 punktiga, edestades Dirk Schoutenit (Q1-Trackracing) ja Benjamin Paquet (D’Ieteren Luxury Performance) vastavalt 12 ja 13 punktiga. Robin Knutsson (NGT Racing) on 77 punktiga neljas, mistõttu on tõenäoline, et tšempion selgub sellest nelikust.

Üldarvestuses 10. kohta hoidva Reimanni ja EST1 Racing seisukohast on debüüthooajal olulisem just Rookie arvestus. Noorte ässaderivi eesotas on punktitabelis hetkel Kobe Pauwels (D’Ieteren Luxury Performance) ja Sam Jongejan (Team RaceArt). Neid jälitabki kolmandal kohal Reimann EST1 Racingust, kes kaotab liidritele vastavalt 60 ja 34 punkti. Kui võtta arvesse, et hooajal on veel ees kuus starti, pole needki vahed lootusetud.

Peale Hollandi võistlust liiga palju puhkeaega endale ei jäeta, sest meeskond võttis vastu otsuse osaleda 15.-18. augustil toimuval Porsche Carrera Cup Saksamaa võistlusel Nürburgringil.

Võistluse ajakava (Eesti aja järgi)
Laupäev, 3. august

12:45 – 13:20 Kvalifikatsioon
17:35 – 18:10 Esimene võistlussõit
Pühapäev, 4.  august
10:00 – 10:35 Teine võistlussõit

Mõlemad võistlussõidud on otsepildis tasuta jälgitavad. Samalt lingilt leiab ka ajavõtu:
https://www.carreracupbenelux.com/live

The post Alex Reimann ja EST1 Racing stardivad nädalavahetusel Assenis appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee