Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Avène termaalvesi taastab võidusõidu järel naha kaitsebarjääri

Adrenaliinirohke ja põneva võidusõidu ajal keskendud sajaprotsendiliselt rajal toimuvale. Kui sõit läbi, on aeg pöörata tähelepanu taastumisele. Tõenäoliselt on sul ootamas spordijook või vesi ning ehk ka mõni snäkk, ent kas oskad arvata, miks võiks kotis olla Avène termaalvesi, toitev seerum ja päikesekaitsekreem?

Millest alustada?

Kui finišijoon ületatud ja esimene adrenaliin lahtunud, koged tõenäoliselt mõnusat rammestust. Lisaks meeldivale väsimustundele võid märgata ka seda, et oled korralikult higistanud, nahk on kaetud õhema või paksema tolmukihiga ja võimalik, et tuule ning temperatuuri mõjul ka ärritunud.
Mida kiiremini sa naha eest hoolt kannad, seda tänulikum nahk sulle on. Esimene samm võib olla tavalise veega loputamine. Nii saad suure osa mustusest kiirelt ja kergelt maha. Pööra vaid tähelepanu sellele, et sa ei hakkaks nägu agressiivselt hõõruma. Selliselt teed nahale kindlasti rohkem kahju, kui kasu!

Avène termaalvesi taastab sinu naha heaolutunde

Teiseks sammuks on kvaliteetsete näopuhastusvahendite abil ülejäänud mustuse eemaldamine: puhastamiseks mõeldud näovesi, mitsellaarvesi, pesemiskreem või puhastamisgeel. Tihtipeale tuntakse just pärast puhastamist, et näonahk on kuiv ja kiskuv ja käsi liigub automaatselt kreemi poole, kuid hoia end tagasi.
Aktiivse tegutsemise ajal ning järel on vee joomine juba sisseharjunud tegevus. Samamoodi on igapäevarutiinis oma koha leidnud vitamiinid meestele ja vitamiinid naistele, et keha seestpoolt toetada. Välispidine toetamine, sh võttes appi kvaliteetsed Avène tooted, vajab veel meeldetuletust.
Sel põhjusel tuleb kolmandal sammul appi hoopis Avène termaalvesi. Meeldivalt kerge koostisega Avène termaalvesi ei sisalda säilitus-, värvi- ega lõhnaaineid; küll on aga seal naha niiskustasakaalu taastada aitavad mineraalid. Tänu sellele on Avène termaalvesi nahka rahustava ja niisutava mõjuga. Spreipudelit on mugav kasutada ning igatsetud leevendustunne saabub juba paari pihustuse järel.

Iga investeeritud minut tasub mitmekordselt ära!

Kui sa kavatsed koheselt trennist lahkuda ja koju minna, võid järgnevad nahahooldusprotsessid koduseks tegutsemiseks jätta. Teistel juhtudel planeeri aga veel mõni minut naha toetamiseks.
Neljas samm ehk seerum on hea kanda just niiskele nahale. Seetõttu ongi õige järjekord järgmine: esmalt teaduspõhiselt välja töötatud ja testitud Avène termaalvesi ning seejärel Apotheka Beauty apteegikosmeetika valikust soetatud sinu naha vajadustega sobiv seerum.
Alles nüüd on käes niisutava kreemi kord. Jälgi seda, et sa ei haaraks tummise ja rikkaliku konsistentsiga kreemi järele, mis on pärast füüsilist pingutust naha jaoks liiga koormav. Eelista pigem kerge konsistentsiga niisutavat näokreemi. Väga hea, kui valitud kreem on SPF faktoriga, sest siis ei pea sa eraldi päikesekaitsekreemi pärast muretsema.

Naudi sporti ja head enesetunnet

Veemoto, rallikross, autosport või motosport – adrenaliinirohke spordi nautimine ei tähenda, et peaksid naha eest hoolitsemises järeleandmisi tegema. Nagu näha, siis selleks, et saaksid võidusõidu järel oma nahka toetada, pole vaja muretseda tervet suurt reisikohvrit kosmeetikatooteid.
Paki kaasa sobiv näopuhastustoode, Avène termaalvesi, seerum ja päikesekaitsekreem. Need mahuvad ära ka väikesesse seljakotti või käekotti aga nendest on rohkem abi, kui oskad algul arvata.