Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Baltimaade driftiparemik võistleb nädalavahetusel LaitseRallyPark´is

Baltimaade driftiparemik võistleb eeloleval laupäeval ja pühapäeval, 8. ja 9. juunil LaitseRallyPark´is jõuproovil Jump for Drift.

Võistluse nimi „Hüpe driftiks“ viitab võistlusraja alguses olevale trampliinile. Stardisirgel olev „hüpekas“ tõstab auto rattad maast lahti täpselt enne esimest kurvi. Ideaalse trajektoori saavutamiseks peab õhus oleva auto tagumise kaitseraua nurgaga peaaegu puudutama seina.

Rada soosib häid jälitussõite, kuna esimene kurv on piisavalt lai, et sinna kahe autoga hästi ära mahtuda. Kiirendusmaa on piisav, et Pro-klassi autode kiirus enne kurvi oleks üle 100 km/h.

Sõitjatele ja pealtvaatajatele on LaitseRallyPark oma ülesehituselt üks atraktiivsemaid radasid. Kogu rada on ka publikule väga hästi jälgitav. Avatud on autonäituse ja toitlustusala, võimalik on sõita hobikardiga ja külastada LaitseRallyPark´i automajas asuvat autokollektsiooni.

Laupäeval on kavas Semipro ja Pro võistlus, pühapäeval võistleb Street-klass. Väravad avatakse laupäeval kell 9.00 ja pühapäeval kell 10.00.

Pro-klassile on rallipargis toimuv võistlus Balti, Eesti ja Läti meistrivõistluste etapiks, Semiprol kuulub see Balti ja Eesti meistrisarja ja Street-klassil Eesti karikasarja.

Lisainfo ja ajakava leitav https://www.driftime.ee/jump-for-drift-24/
Jooksev info Estonian Drift Associationi Facebooki sündmuses: https://www.facebook.com/events/464566539321431/

The post Baltimaade driftiparemik võistleb nädalavahetusel LaitseRallyPark´is appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee