Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Eestlaste rahvusvahelised tulemused: ringrajasõit, ralli, drift ja rallikross

Lisaks juba varasemates uudistes kajastatud sündmustele osalesid Eesti autosportlased mitmel piiritagusel võistlusel.

Vormel 3 võistlussari jätkus Silverstone´i rajal Suurbritannias. Paul Aron (Prema Racing) oli Oliver Goethe (Trident) võiduga lõppenud põhisõidus neljas. Sprindis sai Aron 12. koha, võitis Franco Colapinto (MP Motorsport). Sarja juhib Gabriel Bortoleto (Trident) 128 punktiga, Aron on 77-ga neljas.

Ralf Aron (Mercedes-AMG GT3) osales ADAC GT Mastersi etapil Norisringil, kus sai koos Alain Valentega esimeses sõidus neljanda ja teises viienda koha.

Drift Mastersi Euroopa meistrivõistluste etapist Soomes on tulemas eraldi uudis. Lühidalt: Kristjan Salmre ei pääsenud kvalifikatsioonist edasi, Oliver Randalu jõudis 32 parema hulka ja Kevin Pesur veerandfinaali. Etapi võitis Conor Shanahan, kes on 210 punktiga ka sarja liider. Kevin Pesur on 116 punktiga kaheksas ja Randalu 48 punktiga 25. Riikidest juhib Iirimaa 482 punktiga, Eesti on 164-ga viies.

Mark-Egert Tiits / Jakko Viilo (Ford Fiesta Rally4) said Rootsis sõidetud autoralli Euroopa meistrivõistluste etapil klassis ERC Junior üheksanda koha.

Rallikrossi Läti-Leedu meistrivõistluste etapil Leedus Vilkyciai rajal sai Super1600 klassis Andreas Aulik neljanda ja Robin Allik kuuenda koha. Krosskartide klassis Xtreme oli Teet Vare neljas. Supercaris sai Mart Tikkerbär viienda ja Kevin Allik kaheksanda koha. Yaris Cupis oli Albert Ako Kokk seitsmes ja Elisabeth Tamm 14.

The post Eestlaste rahvusvahelised tulemused: ringrajasõit, ralli, drift ja rallikross appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee