Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

FOTOD JA VIDEO. Audruringil jätkuvad ringrajasõidu Eesti meistrivõistlused

Audruringil toimuv Henkell Estonian Grand Prix on ka ringrajasõidu Eesti meistrivõistluste etapiks. Täiendatud vormelite teise sõidu tulemustega pühapäeval.

BMW 325 Cupi kaks võistlussõitu peeti laupäeval. Mõlemad sõidud võitis leedulane Robertas Kupcikas. Tema kaasmaalane Edvinas Zadeikis oli esimeses sõidus teine ja teises kolmas, lätlane Valters Zviedris jällegi esimeses kolmas ja teises teine. Esimeses sõidus jõudis eestlastes kõrgeimale, kuuendale kohale Enar-Klaus Kunman, Kristo Krinpus oli 11. ja Pavel Beskrovnoi 16. Teises sõidus sai Krinpus 11. koha, Kunman oli 18. ja Beskrovnoi 19.

Vormel Mondialis kuulus esimese sõidu pjedestaal lätlastele: esimene Andris Grikis, teine Raitis Murnieks ja kolmas Indulis Rukuts. Eestlaste kohad: 4. Taavi Kroon, 5. Ain Lähker, 6. Toomas Hunt, 7. Marko Mättik, 8. Jaanus Hunt. Teise sõidu võitis pühapäeval Grikis Rukutsi ees, kolmas oli Lähker. Eestlaste kohad: 4. Kroon, 5. T. Hunt, 6. Mättik, 7. J. Hunt, 8. Taavi Kuul.

Vormel Easteri avasõidu esikolmiku moodustasid Toomas Janu, Italo Alsins (Läti) ja Ekke-Taavi Sepper. Teise sõidu võitis samuti Janu, järgnesid Sten Suban ja Sepper.

Teistest klassidest, neist, mis EMV arvestusse ei kuulu, lisandub ülevaade pärast võistluse lõppu.

_____________________________
Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee