Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Homme algavad FIA Mootorispordimängud, kus Eesti on esindatud 14 võistlejaga

Homme/kolmapäeval algavad Prantsusmaal Marseille´s FIA Mootorispordimängud, kus Eesti on esindatud 14 sportlasega.

Mänge on võimalik jälgida mootorispordimängude Youtube´i kanali vahendusel, täpsed ülekannete ajad ja lingid avaldame EAL sotsiaalmeedias ja kodulehel. EAL kanalite vahendusel saate infot ka Eesti sportlaste käekäigu kohta.

Homme/kolmapäeval kell 20.30 (Eesti aeg) toimub Marseille´s mängude avatseremoonia. Esimesed eestlased asuvad võistlema neljapäeval – algab e-autospordi võistlus Fanatec Esports Cup (Juss Parek), vigursõiduvõistlus (Kevin Lempu ja Hanna Lisette Aabna) ning sõidetakse ralli kvalifikatsioonikatse (Georg Linnamäe / James Morgan ning Marko Mättik / Arvo Maslenikov).

Reedel algab krosskartide juunioride ja seenioride võistlus (Armin Raag ja Martin Juga), kartide vigursõiduvõistlus (Martaliisa Meindorf ja Jürgen Laansoo), driftivõistlus (Kevin Pesur) ja kardispordi sprindivõistlus juunioridele ja seenioridele (Mark Dubnitski ja Carmen Kraav).

Enamik võistlusi kestab laupäevani (ralli, drift, krosskardid) või pühapäevani (e-autosport, vigursõidud, kardisprindid), detailsema ajakava saame avaldada pärast eestlaste võistlusgruppide selgumist.

Lisaks nimetatud aladele võisteldakse mitmel ringrajadistsipliinil, kus eestlased ei osale.

FIA Mootorispordimängude koduleht.

The post Homme algavad FIA Mootorispordimängud, kus Eesti on esindatud 14 võistlejaga appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee