Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Janno Ligur plaanib kaarte segada krosskartide klassis

Kuuel korral rallikrossisarjas meistriks tulnud Janno Ligur jätkas võidulainel, noppides tänavuse hooaja avavõistluselt esikoha Škodaga. Nüüd on tal plaanis rallikrossis võidukarikat jahtida ka krosskardiga.

Äsjast rallikrossi Laitses kommenteeris Janno Ligur järgmiselt: “Algas kehvasti. Järjest paremaks läks. Lõppes väga hästi.” Võistluse alguses rikkus tema sõidu rehvipurunemine, kuid see oli ka ainus negatiivne sündmus tema jaoks selles võistluspäevas. “Tabasin ühte teravat serva rajal. Lõi katki velje ja hetkega oli rehv ka tühi. Muud muret ei olnudki – rehvipurunemine.”

Ligur märkis rally.ee autospordiajakirjale antud usutluses, et ta ei mäletanudki, et Laitse rada vihmaga sõites palju pingutust nõuab. “See oli päris keeruline! Aga kuivaga oli väga nauditav. Mõnus kiire rada. Meenutab selliseid Euroopa raja kiirusi. Saab mõnusa sõidutunde!”

Kuigi Janno Ligur plaanib jätkata võistlemist välismaal, ei jää ta kõrvale ka kodusest rallikrossi meistrisarjast. “Sõidan,” lubas ta. “Eks näis, kuidas kalender minema hakkab. Võibolla teen ka Škodaga mõne etapi veel. Plaanin teha mõne stardi krosskardiga. Et endale natuke uusi väljakutseid esitada. Vaatame, kuidas see õnnestub.”

Krosskardiga on ta korra võistelnud, osaledes läinud aasta lõpul Tarvastu karikasarja võistlusel, mis peeti Audru ringrajal. “Seal läks päris hästi. Suutsin kohe võita, kiirete rallikrossi meeste vastu. Võib päris põnev olla nendega võidu sõita,” kommenteeris Ligur, kelle istumise all vanema generatsiooni Speedcar Xtreme. “See kart on meil endal meeskonnas olemas.”

 

Rando Aav.  Rally.ee

Artikli edasi lugemiseks või galerii vaatamiseks vajuta siia Read More
_____________________________
Allikas: Rallikrossi Arenduse MTÜ – www.rallikross.ee