Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Jüri Vips lõpetas IndyCari Portlandi etapi teise kümne lõpus

Jüri Vips (Rahal Letterman Lanigan Racing) lõpetas IndyCari Portlandi etapi 19. kohaga.

Vips sõitis kvalifikatsioonis 16. aja, kuid startis rivaalide stardikohakaristuste tulemusena 15. positsioonilt. Enne esimest boksipeatust oli ta 12., kuid tankimisprobleemide tõttu kaotas mitu kohta. Teises boksipeatuses suretas Vips auto välja ja langes veel tahapoole

“See oli tegelikult üsna rahulik võidusõit minu jaoks,” rääkis Vips. “Olin terve päeva hädas siduriga. Esimesel peatusel kaotasime mõned kohad, kuna tankimisotsiku paigaldamine võttis aega. See polnud küll maailma lõpp, aga meie sõit oleks olnud teistsugune, kui peatused oleksid läinud teisiti. Muidu oli meil puhas ja hästi teostatud võidusõit. Teises peatuses suretasin mootori välja, sest olin terve päeva siduriga hädas. Kaotasime seal veel kaks kohta. Aga muidu oli kõik hea, kiirus oli sama, mis teistelgi. Ma tõesti nautisin võidusõidusõitu. Loomulikult polnud tulemus see, mida lootsime, aga loodetavasti polnud see viimane võistlus.”

Sõidu võitis Will Power (Team Penske), järgnesid Alex Palou (Chip Ganassi Racing) ja Josef Newgarden (Team Penske). Sari jätkub 31. augustil Wisconsinis. Vipsi edasiste startide kohta info hetkel puudub.

The post Jüri Vips lõpetas IndyCari Portlandi etapi teise kümne lõpus appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee