Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Kardihooaeg läheneb lõpusirgele; tulekul otseülekanne Tabasalu võistlusest

Täna/reedel ja laupäeval Tabasalus toimuval võistlusel selguvad kardispordi Rotaxi klasside Eesti meistrid, samuti Prokardi karikavõitjad ning Tallinna meistrid. Võistlusest tuleb otseülekanne EAL TV-s.

Tabasalu võistlus on Rotaxi klassidele Eesti meistrivõistluste viimaseks etapiks, kus ühtlasi selguvad sõitjad, kes saavad võimaluse esindada Eestit Rotaxi Grand Finalsil 19.-26. novembrini Portugalis. CIK-FIA klasside meistrisarja viimane etapp toimub koos Balti karikavõistlustega 23. ja 24. septembril Aravetel.

„Tulemas on startide tihe nädalavahetus, sest rajale minnakse 16 võistlusklassis. Paljude jaoks täna viimane võimalus oma hooaja punktisaldosse lisa teenida ning läbi selle oma hooaja lõppseisu parandada,“ sõnas EAL kardikomitee esimees Mart Liiksaar. „Pärast käesolevat nädalavahetust jääb  sõita veel Postimees Spordi karikasarja viimane etapp ning CIK-FIA klasside EMV viimane etapp. Septembri lõpuks saame 2022. aasta kardihooajale joone alla tõmmata.“

Reedel kell 9.00 algavad vabatreeningud ning 17.30 kvalifikatsioonid. Laupäev algab kell 9.00 soojendussõitudega, jätkub kell 11.30 eelfinaalidega ja kell 15.00 jõuab finaalideni. Otseülekanne EAL Youtube´i kanalis EAL TV algab laupäeval kell 11.30.

The post Kardihooaeg läheneb lõpusirgele; tulekul otseülekanne Tabasalu võistlusest appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee