Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Kiirendushooaeg lõpeb Haapsalus Wildcards Drag Race´iga

31. augustil ja 1. septembril toimub Haapsalu lähedal Kiltsi lennuväljal Wildcards Drag Race, kus lisaks Eestile on osalejaid ka Lätist, Leedust ja Soomest. Tegemist on hooaja viimase kiirendusvõistlusega Eestis.

Rajale läheb ka eelmisel nädalavahetusel Euroopa meistrivõistluste etapi võitnud Andres Arnover. “Eelmisel aastal õnnestus tulla hooaja kokkuvõttes Euroopas pronksile ja nüüd ka etapp võita. Kodupubliku ette tulemine on alati eriline kogemus, eks proovime Wildcardsil oma parima teha,” ütles Arnover.

Wildcards Drag Race korraldaja Herly Saar:” Tegemist ei ole ainult kiirendusvõistlusega, julgen öelda, et see on festival. Lisaks sportlikule osale on erinevat liiki meelelahutust ja atraktsioone, mis pakuvad rõõmu igas vanuses pereliikmele.“

Lisaks autode kiirendusele toimub ka Unimoto kiirendus. “Need on üherattalised mootorrattad, mis võtavad mõõtu sajajalasel (30,48 m) distantsil. Pöörane, mis masinaid selle tarvis on valmis ehitatud,” ütles Herly Saar.

Laupäeval algavad kvalifikatsioonid kell 10.00, pühapäeval eliminaatorid kell 11.00. Unimotode võistlus on kavas kvalifikatsioonide päeval.

Piletiinfo

Ühepäevapilet: 15 €

Kahepäevapilet: 30 € (eelmüügist 25 €)

Alla 12-aastased lapsed tasuta.
Karavani- ja telklaager on pileti ostmisel tasuta (kehtib ühe- ja kahepäeva pileti ostmisel).

Lisainfo: https://dragrace.wildcards.ee/kulastajale-2/
Sündmuse Facebooki leht: https://fb.me/e/3WGOsZyex

The post Kiirendushooaeg lõpeb Haapsalus Wildcards Drag Race´iga appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee